Nemáte s kým strávit lásky čas na 1. máje? Dejte si rande s Georgem Clooneym

muzeum voskových figurínU příležitosti tradičního českého svátku zamilovaných přináší Madame Tussauds jedinečnou možnost užít si setkání s Georgem Clooneym. Slavný fešák je součástí speciální filmové výstavy Madame Tussauds v Muzeu voskových figurín Praha. A jeho úžasně realistická figurína stráví na prvního máje několik hodin v pražských ulicích, konkrétně před Rudolfinem. Fanoušci tak budou mít skvělou příležitost setkat se se svým oblíbencem a pořídit si speciální májovou fotku.

 


„Na prvního máje jsme chtěli jak Pražanům, tak turistům nabídnout něco skutečně speciálního. A co může být lepší, než romantická schůzka s Georgem Clooneym před jednou z nejhezčích historických budov v centru města?“ říká Richard Jones, globální manažer Madame Tussauds pro vnější vztahy. „George Clooney se během dvou týdnů stihl stát hitem naší pražské filmové výstavy, proto jsme se rozhodli zpřístupnit ho v tento speciální den široké veřejnosti a umožnit fanouškům vychutnat si chvilku s jejich oblíbencem,“ pokračuje Richard Jones.

S lamačem dívčích srdcí Georgem Clooneym se budete moci setkat 1. května mezi druhou a čtvrtou hodinou odpolední před pražským Rudolfinem (Alšovo nábřeží, Praha 1).

george clooney


Kromě George Clooneyho můžete na speciální filmové výstavě Madame Tussauds v Muzeu voskových figurín Praha potkat takové hvězdy jako Nicole Kidman, Bruce Willise, Lady Gaga, Angelinu Jolie, Brada Pitta, Quentina Tarantina a slavného mimozemšťana E. T. Výstava v Celetné ulici v Praze bude otevřena minimálně do konce října a vstupné je 160 Kč pro dospělé a 100 Kč pro děti a studenty.

 


Text: Tereza Kůželová
Foto: BEST Communications





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání