Zastavte se s dětmi v centrálním kempu na Pražačce na akci Hurá na prázdniny!

kamp žižkovCentrální pražský kemp, Camp Žižkov Prague, sportoviště Pražačka a Městská část Prahy 3 chystají dnes 27. června 2014 zábavný den plný hudby, soutěží a dětských her. Netradičním odpolednem provede moderátor Petr Kumpfe a ve večerních hodinách vystoupí v Indian baru populární mladá zpěvačka Bára Zemanová se svojí doprovodnou kapelou. Na akci proběhne sbírka Sdružení Linky bezpečí na podporu služeb a dovolatelnosti na Linku.


Děti se mohou těšit od 14 hodin na pestré tradiční soutěže jako je skákání v pytli, běh s pingpongovými míčky na lžíci, malování obrázků, závod v běhu nebo na dětskou diskotéku, která odstartuje úderem 16 hodiny. V průběhu dne si také mohou nechat namalovat na obličej indiánské motivy nebo roztomilé kresby obličejů zvířátek. Soutěživí návštěvníci a jejich ratolesti mohou vyhrát dárky a poukázky na služby od společnosti Cewe Color  FOTOLAB.

Pro dospělé bude na fotbalovém hřišti v areálu Pražačka připravena exhibice s obřími nafukovacími míči BumperBalls, kde si zájemci mohou vyzkoušet fotbalové či nohejbalové prvky v  nafukovacích míčích na svém těle.

První ročník akce Hurá na prázdniny v 18 hodin zakončí koncert populární plzeňské zpěvačky Báry Zemanové, která na open air letní stagi Indian baru zazpívá písničky z nově připravované desky. Zazní i píseň Recept na buchtu, kterou v současné době nasazují česká  rádia. Vstupné na akci je zdarma!

 

kemp pražačka


Camp Žižkov Prague a sportoviště Pražačka
Kemp, který se nachází v městské části Praha 3 – Žižkov, uprostřed obytné čtvrti v areálu Pražačka, nabízí svým návštěvníkům nepřeberné množství aktivit k využití volného času. Na své si tu přijdou jednotlivci i rodiny s dětmi. Ať už se jedná o venkovní sportoviště s celou řadou hřišť, tenisových kurtů, beach volejbal, venkovní i vnitřní plavecký bazén s dětským brouzdalištěm, nebo o letní akustickou hudební scénu v rámci unikátního Indian Baru, stylizovaného nápaditými dekoracemi severoamerických indiánů.

Zelená oáza klidu nabízí zahraničním i českým turistům jako jedna z evropských metropolí unikátní zážitek z cestování v podobě atmosféry tradičního kempu s táborovým ohněm a grilováním. Možností sportovního vyžití je v areálu Pražačka celá řada. Kromě sportovišť a hřišť je v těsné blízkosti také cyklistická stezka, která vede rozlehlým parkem přímo do centra města.

V pražském centrálním kempu také dobře využijí volný čas rodiny s dětmi. Na pozemku se nachází trampolína, pískoviště nebo dětské hřiště. Za povšimnutí také stojí pravidelně pořádaný originální kulturní program, jako jsou dětská divadélka, dětské dny, dětské bazárky, workshopy, cestovatelské debaty či přednášky nebo velkoplošné videoprojekce sportovních přenosů.

Grilované pochoutky, opékání vuřtů, indiánské týpí, totem nebo letní zahrádka s barem doplňují jedinečnou atmosféru žižkovského kempu. Více na na www.praguecamping.com nebo na www.prazacka.cz


Text: Nikola Poselová
Foto: Archiv





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání