Anglika se vrátila na prkna Divadla Broadway po 9 letech

kulturní servis pulsVe čtvrtek 18. února uvedlo pražské Divadlo Broadway obnovenou slavnostní premiéru muzikálu Angelika. Hvězdné obsazení se postaralo o kvalitní kulturní zážitek a hudba Michala Davida o romantický poslech. Příběh je inspirovaný historickým románem Angelika od Anne Golon. Představení můžeme doporučit pro krásný romantický večer, nebo třeba jako dárek k blížícímu se Dni matek.


Od původní premiéry v roce 2007 uběhlo již dlouhých 9 let. O režii a choreografii se tentokrát postaral Libor Vaculík. V roli Angeliky se v den premiéry představila talentovaná Michaela Gemrotov. Kulhajícího Peyraca si s velkým úspěchem zahrál oblíbený muzikálový herec Josef Vojtek. Yvetta Blanarovičová si užila postavu Contoire v sexy kostýmu a strhla diváky úžasným zpěvem. Jan Kopečný představil postavu Nikolase s velkým citem a při umírání nezůstalo žádné ženské oko suché.

Tomáš Trapl jako Desgrés opět nezklamal, neboť jeho výkony jsou vždy zcela exklusivní. Vilém Čok si užil postavu krále Ludvíka XIV. a dokonale pobavil všechny diváky. Bachtiary Bej seděl dokonale na tělo pro Ali Amiriho, který má ještě naví i exotickou tvář. Další postavy ztvárnili například Petr Pech, Marek Lhotský, Dominik Peřina, Michal Tůma, Bronislav Kotiš, Jan Kuželka, Markéta Procházková nebo Natálie Grossová.

Kostýmní výtvarník Roman Šolc se opět postaral o nádherné kostýmy, které dodaly celému představení punc galantnosti. Další zajímavosti o muzikálu Angelika najdete na www.muzikal-angelika.cz


kulturní servis puls


Text: Martina Šmejkalová
Foto: Divadlo Broadway





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání