Rihanna přiveze svou novou show do pražské Eden Arény

rihannaJedna z největších hvězd světového showbyznysu zavítá v červenci do Prahy. Rihanna se českým diváků představí již potřetí, tentokrát fanoušky čeká open air koncert, který bude hostit Eden Aréna, konkrétně 26. července. Osminásobná držitelka Grammy® v Česku vystoupí v rámci svého turné Anti World Tour 2016.


Globální superstar, několikanásobná držitelka hudebních cen a umělkyně, jejíž nahrávky jsou ověnčeny několikanásobnou platinou, Rihanna, oznámila termíny chystaného THE ANTI WORLD TOUR, které produkuje Live Nation a odstartuje v Severní Americe v pátek 26. února 2016.

rihannaRihanna se stala ikonou moderní hudby, zábavy i módy. Doposud prodala po celém světě 54 milionů alb a 210 milionů digitálních skladeb, což z ní dělá nejprodávanějšího digitálního umělce všech dob. Během 7 let vydala 7 alb, 13x dosáhla první příčky v singlových hitparádách a získala 8 cen Grammy®.

Rihanna je nejsledovanějším umělcem na Vevo, YouTube s více než 7 miliardami shlédnutí 23 certifikovaných videí Vevo. Je také jeden z největších umělců na Facebooku s více než 81 milionů přátel. Mimo jiné má na svém kontě šest druhů vůní, dvě kolekce pro Armani, čtyři kolekce River Island a v současné době je mluvčí pro MAC a Viva Glam a novou tváří kampaně „Secret Garden“ pro Dior. Rihanna je globální velvyslankyní PUMA, kde působí také jako kreativní ředitel a svým citlivým stylingem a inovací se podílí na kolekcích PUMA.

Vstupenky můžete zakoupit v síti Ticketportal. V prodeji jsou i VIP vstupenky, v případě zájmu pište na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo volejte na číslo 725 562 636.

 



Text: Otiz
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání