Kylie Minogue: Vkusná, chvílemi infantilní, erotika

kylie minogueZnámá zpěvačka vystoupila 21. října v rámci svého tour Kiss Me Once opět i v Praze. Po dvou letech se vrátila na místo činu, aby ukázala, že ani v šestačtyřiceti letech nehodlá odejít do popového důchodu. Zazněly hity jako Can’t Get You Out Of My Head, Sexerciser nebo I should be so Lucky.


„Dobrý večer!“ byla první slova, která Kylie vzkázala O2 areně – česky. Ačkoli byl prostor zaplněný pouze z jedné třetiny, poradila si s ním křehká Australanka výborně. Začala v decentním burlesque stylu. Doprovodné pohyby tanečnic ve výklencích pódiové konstrukce se však nápadně podobaly těm z filmu Chicago. Fukar, umístěný po krajích stage, nadzvedával Kylie sukýnku a již ze začátku vzkázal, že Kiss Me Once bude ve znamení hravé erotiky.

Popová kráska se nechala doprovázet dvěma vokalistkami, které jí nejednou zachránily. Ať už při předzpívaných pasáží či k závěru koncertu, kdy už zpěvačce zjevně docházely síly. Po celou dobu si však držela laťku profesionálky a nedala na sobě znát jedinou známku nejistoty.

Zdálo by se, že taková stálice v hudebním showbusinessu nemůže překvapit. Kylie se tímto turné snažila potěšit stávající fanoušky a nakročit vstříc mladší generaci. Na scéně působí přes třicet let, a tak není divu, že mezi diváky v publiku jsou značné věkové rozdíly. „Věříte na lásku?“ zeptala se jich. Odpovědí byla červeno-růžová smršť srdcí, pusinek a kýčovitých projekcí. „Já na lásku věřím.“

 

kylie minogue


Když už se rozvlnily boky téměř většině, přišla řada na nejdiskutovanější část vystoupení. Během skladby „Should Be So Lucky“ si Kylie lehla do vany s jakousi imitací mýdlových bublinek. Šampaňské ji nabízeli dva atletičtí tanečníci pouze s ručníkem kolem pasu. Během lechtivé scény málokomu vadilo, že se nezpívá, kde by se mělo.

Minogue svojí show rozhodně uspokojila pevnou základnu fanoušků. Představila nové album a slušně odzpívala za příjemné atmosféry. Nikdo od ní neočekával, že ohromí něčím novým. Diváci proto odcházeli potěšení, dostali přesně to, pro co si přišli. Možná i o pár srdíčkových konfet víc.


Text: Alena Horáčková
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání