Drumandbassový předvánoční mejdan s Phillipem TBC a Let It Roll Djs

let it rollOdpočiňte si od předvánočního shonu a rozhýbejte kosti na páteční drumandbassové akci v pražském Storm Clubu. Speciální akce ve spolupráci zástupců festivalu Let It Roll a streetwearové značky Escape Wear láká na nabitý český lineup. Na akci vystoupí Philip TBC, Bifidus Aktif, Suki, One Way a další. Vstup na akci bude po celou dobu zdarma!


Hlavním hostem páteční akce ku příležitosti oslav pátých narozenin streetové značky Escape Wear bude český producent Philip TBC. Ten je aktuálně jedním z nejaktivnějších českých producentů a zásadně zasahuje do dění na české elektronické scéně. Dále zde vystoupí jedni z hlavních DJs spadajících pod booking festivalu Let It Roll, který začátkem prosince vyhrál v britské anketě v kategorii "Nejlepší festival", jmenovitě DJs: Bifidus Aktif, Suki a česko-polská manželská dvojice One Way.

V druhém sále prostoru klubu Storm bude zařízené příjemné posezení a streetwear obchůdek značky Escape Wear. Akce LIR X-Mas party & Escape Wear 5th Anniversary se koná v pátek 19. prosince a začíná od 21:00. Vstup je po celou dobu zdarma.

Souhrn účinkujících: Philip TBC, Bifidus Aktif, Suki, One Way, Mazzon, Lee Meow.
Oficiální webové stránky klubu: www.stormclub.cz
Facebook událost: www.facebook.com/events/837374166285775/

 

let it roll





Text: Otiz
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání