Další hvězdou festivalu Let It Roll bude Netsky LIVE!

let it roll 2013Organizátoři oblíbené drum´n´bassové akce postupně informují, kteří další interpreti vystoupí v rámci festivalu, který je každoročně svátkem všech příznivců elektronické hudby. Letos, u příležitosti desetiletého výročí značky Let It Roll, půjde vůbec o nejsilnější line-up v historii tohoto úspěšného projektu. Dosavadní zveřejnění účinkující napovídají, že tomu tak bezpochyby bude.


První zahraniční jména zahraničních, která 2. a 3. srpna vystoupí na akci pořádané tentokrát v Benešově, jsou již pár týdnů známá. Jak je již zvykem, jde o průřez aktuální špičky drum&bass a dubstep producentů. Jedním z hlavních taháků programu budou členi holandského projektu Noisia. Dále pak Ed Rush & Optical feat. Ryme Tyme, Calyx & Teebee, Ayah Marar Live, Wilkinson, The Upbeats, A.M.C a Optiv & BTK.  Tím však výčet zdaleka nekončí.

Organizátorům se podařilo zabookovat projekt Netsky LIVE!, který do České republiky zamíří poprvé. Zřídka kdy jsme viděli někoho vystřelit tak rychle na vrchol scény elektronické hudby jako Borise Daenena aka Netsky. Jeho současná popularita je přímo ohromující. Po získání všech možných žánrových ocenění a dvou letech DJských vystoupení po celém světě přišel s novým projektem - Netsky LIVE! Oproti klasickému hraní DJ´s umocňuje zážitek díky zakomponování živé kapely a celé vystoupení se tak mění v regulérní koncert a aktuálně patří mezi nejžádanější live acty elektronické hudby na světě.

 

let it roll 2013


Dalším zveřejněným headlinerem je Andy C. Neomylný, přesný, nápaditý, prostě jeden z nejlepších. Andy C si stále drží status drum&bassového krále a ještě se zvládá věnovat stabilně jednomu z nejfrekventovanějších labelů na britské scéně - Ram Records. Skalní příznivce drum&bassu také jistě potěší potvrzená účast tvrdého producenta Audio, dvojce Mind Vortex a legendárního majitele nejslavnějšího vinylshopu v Londýně - Nickiho Blackmarketa.

Seznam nově potvrzených britských bass music producentů pokračuje známými dubstepovými jmény: Culprate a Koven LIVE. Poprvé se také Let It Rollu zúčastní producent A.Skillz, jehož sety lze definovat jako ultrazábavné a jeho DJ schopnosti extra výjimečné. Letní festival se koná 2. a 3. srpna 2013 v Benešově. Předprodej vstupenek nabízí síť Ticketportal.



 



Text: LIR
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání