Let It Roll opět rozezní Výstaviště v Holešovicích

Let It Roll 2013Drum´n´bass se opět vrací na scénu! Zimní část oblíbeného festivalu Let It Roll se kvapem blíží, přes 20 zahraničních DJ´s se v Praze představí už 15. února. Pořadatelé slibují pořádnou dávku muziky, která se bude tradičně linout ze tří různých pódií. Kdo v rámci letošního programu vystoupí a jaké jsou aktuální ceny vstupenek? Prozradíme vám všechny podrobnosti.


Let It Roll Winter 2013 se opět usídlí na Výstavišti Expo v Holešovicích. Hlavní stage bude umístěna ve velké hale Křižíkových pavilonů, letos se spojila s uznávaným anglickým labelem Viper Recordings. Posluchači uslyší sety, které bude servírovat Matrix, Futurebound, ShockOne, Smooth, Inside Info a nováčci Six Blade, ti bývali dříve známí jako Mattix a Futile. Vystoupení podpoří svým zpěvem také MC Felon.

Pozadu nezůstane ani druhé pódium nazvané Drum&bass Arena. Kdo má raději tvrdší a temnější hudbu, ten se tu bude cítit jako doma. Svůj um a aktuální tracky zde předvede Break, Prolix, MC Coppa, Mefjus, Gancher, Ruin, Disaszt a český Forbidden Society.

Zvuky se polinou také ze třetího stanoviště, odkud budou znít pomalejší rytmy dubstepu a electra pod taktovkou anglického dubstepového serveru GetDarker. Ten bude prezentovat jeho zakladatel Darkside a hosté jako Emalkay, Icicle a Koven.

 

Let It Roll 2013


O zahraničních účinkujících máme jasno, kdo bude tedy zastupovat českou hudební scénu? Na hlavní stagi odstartuje program Volume Plus, v průběhu večera se objeví také členové Let It Roll bookingu DJ Suki a Pe:te.  Drum&bass Arenu oživí ostřílený Pixie, talentovaný A-Cray a jediná dívčí účinkující Kan-Jacca. Pódium GetDarker oživí svým setem Akira, Bifidus Aktif, Chik, Franill, Stifler Selecta, Dirty Little Toaster a Abu z Radia 1.

Vstupenky jsou ještě stále v prodeji. Standardní lístek je v ceně 660 Kč včetně poplatků, speciální VIP stojí 990 Kč. Lupeny jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketportal.cz a kamenných obchodech Growshop a Maximum Underground.



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání