Seznamte se s M Rádiem - Nechte se naladit!

mradioDo éteru vplulo nové M Radio, které ocení všichni, kdo v dnešním světě hledají klid. Nabídne vyvážený poměr české a zahraniční hudby, autorské pořady i zprávy, které jsou objektivní, a přesto umí potěšit.


Od 1.dubna 2014 začalo vysílat nové rádio, které si klade za cíl rozdávat radost posluchačům zhruba od 25 do 55 let výběrem českých a zahraničních hitů od 80. let do současnosti. „Program M Radia je sestaven tak, aby nabídl vyvážený poměr české a zahraniční hudby zhruba od zlatých osmdesátek až po současnost. Ve vysílání uslyšíte také řadu autorských pořadů a rubrik, které zpestří a rozzáří váš den,“ naznačuje Alena Ratajová z M Radia.
Nechte se naladit!

 

mradio


V době, kdy se na nás ze všech stran hrnou převážně negativní zprávy typu zvyšující se nezaměstnanosti, zdražování potravin, epidemií nemocí, dopravních nehod a živelných katastrof se M Radio vydává cestou jinou. Kromě zmiňovaných událostí se totiž v té samé době děje také spousta hezkých věcí, o jejichž existenci by lidé rádi věděli. M Radio se chystá informovat pravdivě, ale zaměří se také na to, že byl vynalezen nový lék, dokončen dlouhý a náročný projekt, jehož výsledky mají pro lidstvo naprosto zásadní význam nebo že hranice lidských možností byly opět posunuty. Nechte se naladit!

M Radio, které by rádo vneslo mezi české posluchače nadhled, humor a pohodu bude možné naladit na webových stránkách www.mradio.cz, na serverech AB Radio a Play.cz. Do budoucna ho bude možné poslouchat i v chytrých telefonech a v procesu je také udělení licence pro pozemní digitální vysílání DAB. Nechte se naladit!


Text: Alena Ratajová
Foto: Oficiální foto média





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání