Chcete si pořádně užít? Navštivte Den Bejkáren!

den bejkáren 2014Zveme vás na zábavnou a blbnoucí akci, která pobaví každého. První Den Bejkáren můžete navštívit už v sobotu 13. září v areálu Koupaliště Motol. Program začne přesně ve 13:01 a ukončen bude úderem 19:01, kdo se bude chtít zdržet déle, může si prodloužit večer následnou afterparty s živou kapelou Fortix a DJ Swederem. A jaké bejkárny si pořadatelé připravili?


Den Bejkáren je odpoledne plné soutěží o ceny pro děti a dospělé, vstup je zdarma. Na programu bude také soutěž o nejlepší masku, bohatá tombola a tuningová auta. Zcela zdarma můžete využít služeb jako líčení pro ženy, dětské stříhání a ukázka masáží. O zábavu bude postaráno také ve výtvarné dílně, při show siláka, bodyzorbingu a spoustě dalších aktivit. Zlatým hřebem bude dortová bitva.

Den Bejkáren je úplně pro všechny, jak pro děti, které mohou přijít v maskách, soutěžit, využít výtvarnou dílku, tak i pro dospělé. Pánové si mohou zkusit například hod pneumatikou na dálku a cíl, obdivovat tuningová auta, nebo si zkusit bodyzorbing. Dámy mohou obdivovat a potěšit oko při show siláka Jirky Tkadlčíka, nebo se nechat zdarma nalíčit od vizážistky.

 

den bejkáren 2014


Pro každého bude něco připraveného a pozor pro prvních 100 příchozích dostane jako navíc dárkovou tašku.

Seznam blbnoucích soutěží najdete na www.mradio.cz a můžete se dopředu registrovat, abyste si zajistili místo. Přijďte si pořádně zabejkařit!


Text: Otiz
Foto: Mradio.cz





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání