Kamila Nývltová se proměnila v dračici s andělskou tváří

kamila nývltováKamila Nývltová byla vždy známá jako vynikající zpěvačka s nezaměnitelným hlasovým projevem. Kromě pěveckého umění je i nesmírně okouzlující a její fascinující vzhled by jí mohla závidět nejedna modelka. Není tedy náhoda, že ve společnosti ji lidé považují nejenom za mimořádnou pěvkyni, ale i za krásku, která by se mohla prohánět po módních molech.


Poslední dobou se Kamile nabídky na různá focení jen hrnou, a proto se sama rozhodla, že potěší nejenom své fanoušky, ale i sama sebe. Kamilu jsme zastihli při focení série snímků, ve kterých se proměnila jak v sexy dračici, tak ukázala i svoji andělskou tvář.

kamila nývltová„Focení bylo velice zábavné, jelikož jsme vystřídali několik outfitů, měnili jsme hodně make-upů, abych byla vidět jak v něžné kráse, tak i v sexy pózách. Fotila jsem ve spodním prádle, což u mne nebývá moc zvykem, ale řekla jsem si: Proč ne, jsem ještě mladá a mám co ukazovat. Došli jsme i k tomu, že jsem byla úplně svlečená a zakrývala se pouze rukama. Samozřejmě nic vidět není a to, co je, tak je u mne pečlivě uschované a třeba jednou..." říká o focení Kamila.

Fotografie vznikaly v ateliéru Anety Kupcové a počasí nebylo jakoby natruc příznivě nakloněno. „Zrovna v ten den byla i docela zima, takže to nebylo příjemné, fotila jsem skoro nahá a měla jsem úplně mokrou hlavu. Ale myslím si, že fotky jsou nádherné a vzniklo mnoho mých poloh. Tomuto focení bych se v budoucnu znovu nebránila, protože mě to baví, je to příjemný pocit, když se o vás stará tým lidí. O líčení a vlasy se postarala Marta Šantorová, která je v současné době moji dvorní vizážistkou, o styling Karolína Pohl a o focení Aneta Kupcová, která je podle mě jedna z mála fotografek, která dokáže vystihnout člověka opravdu takového, jaký je,“ dodává Kamila.


Backstage video z focení:

 



V současné době je Kamila plně zaneprázdněna přípravou nového CD, na kterém se bude prezentovat v poloze, v jaké ji doposud nikdo neznal, ale která je zároveň blízká jejímu srdci a chce se jí do budoucna věnovat a přinese něco, co na našem hudebním trhu doposud nebylo. První ochutnávku v podobě žhavého letního singlu představí na svém narozeninovém koncertu, kde oslaví čtvrtstoletí svého života.

Pompézní narozeninový koncert se uskuteční v pátek 13. června 2014 v pražském Music clubu Magnum a nebude na něm chybět řada zajímavých gratulantů a hostů, kteří si rovněž s Kamilou zazpívají. Jedním z nich bude i zpěvák Václav Noid Bárta, který pro Kamilu složil na její vánoční CD jedinou nevánoční píseň "Je to hřích" a zároveň k ní natočil velmi dojemný niterný videoklip. Premiéra, dle ohlasů diváků úspěšného videoklipu, se uskutečnila v poslední únorový den na hudební stanici TV Óčko, a posléze ho převzala i hudební televize Mixer.cz.



 


 

Text: Radek Janda
Foto: Aneta Kupcová





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání