Kdy uvidíte všechny Kleopatry na jednom pódiu?

KleopatraDivadlo Broadway bude mít desáté výročí a to se musí pořádně oslavit. 22. února nabízí tato scéna jedno z posledních představení úspěšného muzikálu Kleopatra, kde se sejdou všechny dosavadní představitelky – Bára Basiková, Ilona Csáková, Monika Absolonová, Gabriela Gunčíková a Kamila Nývltová.


Únor se nese ve znamení posledních 15 představení Kleopatry. Jeden z nejúspěšnějších muzikálů na české scéně navíc bude uveden i ku příležitosti desetiletého výročí Divadla Broadway. Ve středu 22. února od 18 hodin můžete navštívit speciální vystoupení a na pódiu se objeví všechny představitelky, které se v Kleopatře objevily - Bára Basiková, Ilona Csáková, Monika Absolonová, Gabriela Gunčíková a Kamila Nývltová. Bude to jedna z posledních šancí, protože o čtyři dny později, 26. února, se od 14 hodin odehraje derniéra tohoto muzikálu. Uvolní tak místo dalšímu dílu z repertoáru, muzikálu Hamlet, který se co nevidět začne zkoušet. Abyste nic nepropásli, vstupenky si rezervujte na pokladně Divadla Broadway nebo na obvyklých předprodejních místech.

Historie Divadla Broadway
KleopatraDivadlo s názvem mekky muzikálů, americké Broadwaye, vzniklo na místě, kde dříve stávalo kino Cinema Broadway, pak tu bylo kino Sevastopol a následně se opět vrátil název Cinema Broadway. Palác Sevastopol zde přitom stál už od roku 1938. Toto kino bylo ale uzavřeno v roce 1998 a objekt začal chátrat. V březnu 2001 si prostory pronajala společnost Divadlo Broadway, a.s., která ve spolupráci s partnery bývalé kino zrekonstruovala a vybudovala zde dnes známé třípodlažní Divadlo Broadway.

V současné době divadlo hraje Kleopatru, Kata Mydláře, Tři mušketýry a chystá Hamleta a Klíč králů. Za většinou děl je hudebně autorsky podepsán Michal David (Kleopatra, Kat Mydlář a Tři mušketýři). Hamlet je zase původní muzikál Janka Ledeckého. V něm se v titulní roli představí Václav Noid Bárta a Ofélii ztvární jeho životní partnerka Eliška Bučková. Klíč králů pak pochází od Daniela Landy.


 



Text: Aneta Šimonková
Foto: Divadlo Broadway





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

 

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání