Toba se vrací s videosinglem Nechce se mi věřit

kulturní servis pulsPražský rapper Toba přichází sedm let po vydání debutového alba Radost a Propast s novým singlem Nechce se mi věřit, ke kterému rovnou natočil i videoklip. V příštím roce naváže na úvodní píseň celé EP se stejnojmenným názvem.


Toba začínal s rapem před deseti lety a následně byl členem undergroundové formace Rychlá Rota. Skupina vydala EP Demokracie, debutové sólové album Radost a Propast vyšlo v roce 2006 a reprezentoval ho úspěšný singl Propast, na kterém hostoval Romi.

Text k písni Nechce se mi věřit napsal autor jen o několik měsíců později, ale v šuplíku zůstal až do loňské zimy. Pouze jeden verš a refrény dopsal Toba až před nahráváním. Nadčasový text se totiž hodil do beatu Grimyho, k němuž následně ve studiu přibyla v refrénech kytara od Vaška Hnátka. Následně vznikl i videoklip, který se točil převážně v Praze a část interiérových scén také v Mníšku pod Brdy. Kamery se chopil Filip Rybář.

Herecké obsazení našel Toba na Katedře pantomimy pražské HAMU. Členové souboru Divadlo pantomimy Jakub Urban, Lukáš Šimon a Vojta Svoboda si zahráli bývalé kamarády ze školy, které před čtyřiceti lety potkala nešťastná smrt kamaráda a následné rozpory ohledně případné viny. Nyní se opět scházejí na osudném místě. Pokud chcete zmíněné mimy vidět na vlastní oči v jejich výtečném představení Kluci z pixly, vyrazte v sobotu 14. prosince do Divadla D 21. Představení začíná ve 20 hodin. Více informací na www.divadlopantomimy.cz.

 


 



Text: Neau
Foto: Kulturní servis Puls





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání