Hip hopová párty Turn It Up vol. 2

TURN IT UPMilovníci skvělých party pozor! Turn It Up pokračuje! Další kolo se uskuteční 20. ledna od 21:00 hodin v Chapeau Rouge a nabídne opravdu zajímavý program.


Nezapomenutelný mejdan pod záštitou radia HipHopStage se čtveřicí Djs, zajímavými hosty a křtem dvou nových mixtapů je za dveřmi. Na třetím „UNDERGROUND“ patře pražského klubu Chapeau Rouge to rozjedou opravdu zajímavá jména české rapové scény.

TURN IT UPNa party, kterou nachystalo na pátek 20. ledna Radio HipHopStage ve spolupráci s výrobcem cigaretových papírků OCB, se mimo jiné představí Sax, Zeměvzduchu, LA4 nebo Hugo Toxxx.

Kromě toho je naplánován křest nejnovějších mixtapů Zeměvzduch „Johny Deep“ a „Fake No More“. Těšit se můžete i na kvalitní sety DJ Mara z Prago Union. Prvních padesát návštěvníků navíc u vstupu do klubu obdrží super dárky a pestré bonusy.

Turn It Up je zároveň také oslavou pětileté existence radia HipHopStage, které slibuje obrovskou party plnou kvalitní hudby, pití, zábavy a krásných hostesek. Kdo ještě pořád váhá jestli na jedinečný křest dorazit, měl by rozhodně zhlédnout video pozvánku speciálně vytvořenou k tomuto eventu.


 

 


Text: Tereza Netoličková
Foto: HipHopStage



 

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání