Pražská parta OEREO pokřtí v Akropoli novou desku

OEREOV sobotu 11. února se formace OEREO a všichni její fanoušci dočkají přivítání dlouho očekávaného alba, které nese název PODTRŽENO SEČTENO. Oficiálně bude novinka k dispozici o den později. Koncert se uskuteční ve velkém sále pražského Paláce Akropolis. A kdo dřív přijde, ten víc dostane – prvních padesát návštěvníků získá jako pozornost milý dárek.


První song, který OEREO posluchačům loni začátkem prosince naservírovali z nové desky Podtrženo sečteno, byl „Alone No More“. Kromě MC OC Oer, který je frontmanem kapely, se na této kytarové písni podíleli i MC Hit Maker z hudebního projektu Planet House Jam a klíčová postava, zpěvák a kytarista Tomáš Brožek aka INAAS. Ten se postaral o hudební instrumental a vyzpívané refrény. Ač nese song na první pohled trochu smutný titul Alone No More (Sám, už nikdy víc), opak je pravdou. V reálu jde o velmi pozitivně laděnou skladbu.

 

 

OEREO


Pár dní před koncertem, kde bude nová deska pokřtěna, o sobě dávají OEREO znovu vědět. Představují další dvě pecky – singl „Podtrženo sečteno“ a „Špatnej den“, v němž hostuje Papa Rasty. Na albu, které bude dle slov autorů hudebně opravdu pestré, se podílela řada hostů, jakými jsou DJ Fatte, Barbora Lišková, Michaela Rexová, Krouzmen, Emeres, First, RNZ, Maměn, Feri, zmiňovaný Papa Rasty nebo zahraniční host pocházející z Brooklynu Tah Phrum Duh Bush.

Velký koncert se uskuteční v sobotu 11. února v Paláci Akropolis. Akce začíná úderem 19. hodiny. Jako první se za mixážním pultem ohřeje DJ Ba2s, pak se divákům představí neobvyklá freestylová exhibice Mad Cirkus. Přítomné na tu správnou párty vlnu v průběhu večera naladí hudebníci Krouzmen & Synchro, SPZ, Kenas & N8, Planet House Jam a Vojtaano & Don Timon. V 21 hodin přijde na řadu hlavní hvězda večera – Oereo. Po jejich koncertu se velký sál uzavře a celá akce pak bude pokračovat after párty na vedlejší scéně. Cena vstupného je 140 Kč. Na místě si můžete zakoupit i zmiňované album Podtrženo sečteno za 200 korun.

 



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oereo





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání