Lukrecius Chang o sobě prozradil spoustu zajímavostí

Lukrecius ChangSkyscraper Label připravil pro své fanoušky malé překvapení v podobě natočeného interview s rapperem Lukreciem Changem, který je jedním ze spoluzakladatelů tohoto uskupení. Byť jde spíše o amatérské video, ty, kterým je hip hop a karvinští umělci blízcí, zajisté potěší. Dozvíte se například, čemu se Chang poslední rok věnoval, s jakými problémy se potýká i to, jak povětšinou vypadá jeho běžný den.


Lukrecius ChangLukrecius vydal v roce 2009 své první album s titulem „Jedinečný". Od té doby se podílel na mnoha projektech a písních, vystoupil na sólových koncertech i akcích s partou Skyscraper Label. S příchodem roku 2012 se však jeho život zásadně změnil – v lednu se mu narodila dcerka Isabela, díky čemuž šla jeho kariéra trochu stranou. V současné době se však už opět snaží věnovat další tvorbě a přípravám druhé desky, která bude mít název „Jedinečný vol. 2".

Jak převážně vypadá Changův den? „Skládám texty, mám puštěný komp a chatuju s lidma. Vyřizuju e-maily a všechno, co jde,“ uvádí ve videu natočeném pro fanoušky Skyscraperu. Jak ale rapper uvádí v songu, na němž se podílel - Hip hop nás neživí. Kde tedy pracuje? A s jakými potížemi se během výběrových řízení setkává, když je původem z poloviny Rom a z druhé Maďar? Kdo mu daroval nápadité prsteny, které jsou pro něho charakteristické? Vše se dozvíte v následujícím videu.

 



 



Text: Mia
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání