Transmission: velkolepá oslava 10. série

transmissionLetošní desátá edice Transmission , taneční párty která se uskutečnila 30. listopadu 2013 v pražské O2 areně měla opět svůj příběh a originální téma - tentokrát vyzdobený sál ožil ve stylu The Machine of Transformation.


Tím je Transmission jedinečná - každá taneční akce má svůj jedinečný námět, který se táhne po celou noc. Fanoušci jsou vždy plni očekávání, co přinese nadcházející série, čím je asi pořadatelé překvapí tentokrát. O vizualizaci The Machine of Transformation a mnoho různých efektů například v podobě ohňostroje se stará team Vision Impossible. Ten byl v minulosti mnohokrát oceněn a této akci dodává na dokonalosti.

Další předností Transmisson je neuvěřitelně čistý zvuk Function One, který podle mého názoru udělal taneční párty již v minulosti dobré jméno. Nyní bych, ale rád představil některé DJ´s, kteří se během sobotní žhavé noci prostřídali za mixážním pultem.

Začal bych rezidentním DJ Markem Schulzem. Ten na Transmission hraje již od samého počátku a spolupracuje na utváření festivalového příběhu a to nejen tím, že stvořil hymnu k této akci. Za zmínku stojí i DJské duo Cosmic Gate, kteří jsou na taneční hudební scéně již pěknou řádku let a jsou celosvětově uznávanými umělci a nevyhýbají se ani obřím tanečním akcím, jako je tato.

Pražská O2 aréna byla úplně narvaná, což přidalo hodně na báječné atmosféře, která vládla celým večerem. Lidé si užívali plnými doušky, ať už byli dole na ploše nebo ve VIP lounge – všechny spojoval silný hudební zážitek. Někteří návštěvníci vzali svou účast natolik vážně, že dorazili oděni do různých převleků, nebo byli ozdobeni netradičními světelnými předměty.

Rád bych pozvedl světelnou a laserovou show, protože nic podobného jsem předtím ještě neviděl. Vše bylo dokonale sehrané a pokaždé originální, takže po celou dobu Transmission mě něco překvapovalo. Tuto akci bych doporučil každému, kdo poslouchá tento taneční muziku, je to opravdu velký zážitek. Ceny lístků se pohybovaly od 1 350 korun za základní vstupné do 4 650 kaček za VIP, což je pro tento typ akcí zcela odpovídající.

 





Text:
Foto:





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání