Muzikál We Will Rock You zavalí Prahu!

we will rock youKdo by neznal hitovku od legendárních Queen We Will Rock You? Méně lidí ale zřejmě zná stejnojmenný muzikál, na kterém se podíleli členové britské kapely společně s Benem Eltonem. V rámci desátého výročí od úspěšného uvedení se divadelní soubor vydává na sérii představení po celém světě. A mezi zastávkami nechybí Praha, kde se předvedou 26. dubna!


Finsko, Dánsko, Česká republika, Holandsko, ale i Japonsko nebo Nový Zéland. To je jen několik málo zastávek turné muzikálu We Will Rock You. Organizační tým společně s divadelním souborem bude putovat od března 2013 po světových halách a těšit fanoušky rockové hudby i divadla. V muzikálu totiž zazní 24 největší hitů britské skupiny Queen.

Děj futuristické komedie podle režiséra Bena Eltona dokonce snese srovnání s hudebními koncerty rockových legend. Tu uvidí čeští fanoušci Queenů v pátek 26. dubna 2013 v O2 areně v pražských Vysočanech.

 

we will rock you


Sám kytarista Brian May, který nad celým projektem hudebně dohlíží, se na adresu muzikálu vyjádřil: „Benův příběh funguje tak trochu jako metafora. Lidi půjdou z divadla a budou mít takový zvláštní pocit, že nás jako Queen znají, že znají naše boje i naši pouť.“

Zda muzikál čeká stejný úspěch u nás jako ve Spojeném království si budeme muset ještě počkat. Nicméně vstupenky na tuto velkolepou podívanou seženete v předprodejních terminálech nebo přes internet od září minulého roku a zaplatíte za ně od 990 do 1 490 korun.



 



Text: Sylvie Zapletalová
Foto: O2 arena





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání