Vydavatelství Ty Nikdy chystá speciální Label album

Ty nikdy labelVelmi netradiční desku chystá na březen hiphopové vydavatelství Ty Nikdy. Půjde o album s prostým názvem LABEL, na němž se budou podílet všichni jeho členové. Tedy pět MCs a stejný počet producentů. V silné sestavě také pojedou k tomuto CD speciální turné. První singl ZÁVIST už vypustili do světa.


Šéf labelu Idea celou myšlenku vysvětlil na začátku ve svém blogu velmi osobitě. „Ani už si přesně nevybavuju ten moment, kdy jsme se rozhodli, že se na všechny aktivity a sólo plány vyse..m a uděláme společnou desku. Ne sampler, ne sólo tracky za sebou pod střechou labelu, ale společnou desku Ty Nikdy.“

Ty nikdy labelDeska začala vznikat na podzim 2011 a jedná se o první nosič, na kterém se podílí všech deset členů Ty Nikdy. Album „Label“ bude mít tři hlavní tahouny - Ideu, Resta a Paulieho Garanda. Šanci však dostanou i nováčci, tedy MC Gey a slovenský zástupce labelu Boy Wonder. O hudbu se postarali všichni Ty Nikdy producenti, tedy DJ Fatte, Kenny Rough, Inphy, Dubas, FNTM a Paulie Garand. Nahrávání a postprodukci má na starosti Ondřej Žatkuliak ve studiu Rooftop.

Na světě už je pilotní singl s názvem „Závist“ (produkce Kenny Rough), který by měl trochu odhalit, jak bude album zhruba znít. Jak je u Ty Nikdy zvykem, k nové desce je připraveno i turné, které má v rozmezí od 10. března do 26. května dvacet zastávek včetně dvou na Slovensku. Na turné se můžou fanoušci těšit na společnou show, kterou obstará Idea, Rest, Paulie Garand, MC Gey a DJ Fatte.


 



Text: Pavel Urban
Foto: Ty Nikdy label





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

 

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání