Už se pomalu „votvírá“ známý festival

VotvírákKonečně odpadly mrazy a vy pomalu můžete mít myšlenky na festivalovou náladu. Jestlipak víte, co chystá jeden z nejtradičnějších a nejpopulárnějších festivalů? Dnes si poodhalíme program Votvíráku, který se odehraje v polovině června.


Pořadatelé „votevřeli“ seznam kapel, které se letos objeví na Votvíráku, jenž se uskuteční 15. až 17. června 2012. Jako první se vám nabízí rocková smršť v podání kapel Harlej, Debill Heads, Visací zámek, Dukla Vozovna nebo Desmod. Přijede se podívat i Anna K, skupiny Mandrage či Rybičky 48. Chybět nebude ani kapela MIG 21 s frontmanem Jiřím Macháčkem. Čekáte nějaké překvapení?

VotvírákNa festivalech se zrovna moc neukazuje seskupení, jež má ale velmi navštěvované koncerty. Je to Václav Neckář a jeho Bacily, které si tu odbudou premiéru. Od našich sousedů sem budou vážit cestu pop-punkoví Iné Kafe, kteří kromě svých největších hitů představí také muziku z nové desky „Právo na šťastie". Následovat je budou Segment, které znáte ze soutěže ČeskoSlovensko má talent. Chybět tradičně nebudou ani Škwor nebo Sto Zvířat.

A hopneme do jiného žánru. Na hip hopové stage uvidíte to nejlepší a nejzajímavější od nás i ze Slovenska. Budou tu Prago Union, slovenská Moja Reč i  MC GEY, který se na festivalu představí spolu s DJ FATTEm. Na Votvíráku 2012 vystoupí i Vec nebo Champion Sound. Také se můžete těšit na TY NIKDY LABEL SHOWCASE.

 

 

To ale není vše. Další várku interpretů, kteří letos vystoupí, slibují organizátoři v druhé polovině února. Už ale myslete na vstupenky. Teď je můžete koupit za zvýhodněnou cenu v celé předprodejní síti společností Ticketstream a Ticketpro. Další informace získáte průběžně na www.votvirak.cz.



Text: Aneta Šimonková
Foto: Votvírak





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání