Víte, s čím si láme hlavu Sandra Pogodová? Trápí jí hraboš prérijní!

kulturní servis pulsJednačtyřicetiletá herečka přijala novou výzvu, stala se parťačkou Richarda Genzera v nové zábavné show Kdo to ví? Netradiční záludné otázky jsou hlavním pilířem této soutěže, to ale Sandra ještě netušila, co všechno se během natáčení dozví. Největším oříškem se pro ni a jejího spoluhráče stalo téma savci, pod kterým se skrývala kuriozita.


„Hraboši prérijní jsou mimořádně vytrvalí, protože…?“ sdělil Michal Novotný coby moderátor s ledovým klidem a vychutnával si udivené výrazy, které se objevily ve tváři Sandry i Richarda. Z nabízených možností se jim nejvíce zalíbila varianta, která říkala, že pohlavní styk u nich trvá až 24 hodin.


kulturní servis puls

„To nemůže dát přece,“ podivovala se Pogodová a lámala si hlavu, jak by to asi mohlo fungovat v praxi. Za to Genzer v tom měl jasno okamžitě: „Hraboš musí mít pohlavní styk, který trvá dvacet čtyři hodin, protože tady dlouho není. Druhý den ho chytne orel nebo poštolka a je po něm, proto si chce užít.“ Místo aby však tento argument herečku uklidnil, rozvířil naopak žhavou diskusi o tom, zda by pak takový sex prováděl pouze s jednou partnerkou nebo jich během té doby střídal více.

Tento díl pořadu Kdo to ví? můžete sledovat již v neděli 27. listopadu od 20:20 na TV Barrandov.


 

 


Text: Mia
Foto: TV Barrandov





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání