Partička na vzduchu Tour 2014 – další zastávka Konopiště

partickaSvoji letošní Tour zakončí Partička ve složení Michal Suchánek, Richard Genzer, Ondřej Sokol, Igor Chmela, Dano Dangl a Marián Čurko v sobotu 26. července v přírodním divadle na Konopišti. Na co se mohou diváci těšit?


Na svých zastávkách po letních kinech, hradech a zámcích Partička navštívila Vrchlabí, Bílinu, Nový Jičín, Sovinec, Strakonice, Chrudim, Napajedla a Slavkov u Brna. Podívat se na ni přišlo přes 8 tisíc diváků.

Poslední příležitost Partička nabízí právě na Konopišti. Tam na diváky čeká autogramiáda, setkání s fanoušky, vystoupení skupiny Slušní chlapci a koncert Janka Ledeckého.

 

partička


Partička si připravila hned dvě představení. První se bude skládat z nejoblíbenějších her, které vybrali fanoušci na facebooku v anketě TV Prima a to druhé, bude speciálem připraveným pouze pro Konopiště.

Ten, kdo na Konopiště nepřijede, podobnou příležitost již mít nebude, protože sloganem letošního ročníku je: „Třikrát a dost!!!“ a tomuto heslu kluci dostojí.

Areál přírodního divadla na Konopišti se otevírá v 15 hodin. Oficiální program celé akce a potřebné informace najdete na www.partickanavzduchu.cz


Text: Mirka Adamová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání