Tereza Bebarová umí se svým hlasem neuvěřitelná kouzla

čtyřlístekRodačka z Bohumína je nejen herečka a zpěvačka, ale i dabérka. V současné době propůjčila svůj nezaměnitelný hlas psí slečně Fifince, která nedávno ožila v celovečerním filmu „Čtyřlístek ve službách krále" režiséra Michala Žabky. Jak vypadalo natáčení animované pohádky? Nahlédni s Kulturním servisem Puls do filmového studia.


Bebarová se věnuje kultuře a umění dlouhodobě. Už během studií herectví působila v Divadle Petra Bezruče, následně se snažila prosadit v ostravském Divadle Aréna a rovněž také v Národním divadle moravskoslezském. Poté co se usídlila v Praze, zkusila své štěstí v Divadle Na Fidlovačce. Tereza se neprosadila pouze jako herečka, vyniká i v oblasti dabingu. V českém znění ji mohou filmoví a televizní diváci znát například ze seriálu Zoufalé manželky, kde propůjčila hlas postavě Gabrielle Solisové, v seriálu Ztraceni zase Kate Austenové, v Tudorovcích krásné Anně Boleynové a v současném populárním seriálu Misfits namluvila dívku Kelly Baileyovou.

Pinďa, Myšpulín, Fifinka a Bobík ožili na plátnech kin 28. února 2013. Čtveřice kamarádů se vypraví za dobrodružstvím, které bude vskutku nevídané, s mnoha humornými, ale i nebezpečnými situacemi. Režisér Michal Žabka na sebe vzal velkou zodpovědnost, aby ztvárnil kreslené hrdiny co nejdůvěryhodněji. Jak se s tímto úkolem popral, můžeš už brzy posoudit sám. V krátké videoreportáži nahlédni, jak Čtyřlístek přicházel na svět.


 


 


Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Bio Illusion





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání