Hip Hop Kemp hlásí další jména! Amerika, Evropa, Čechy!

hip hop kemp 2014O vůbec prvním vystoupení krutobandy Onyx na Hip Hop Kempu už víte. O týden později je už ten pravý čas zveřejnit další jména! Tentokrát dojde i na Evropu a první českou akvizici. Real hiphop fans by měli rozhodně zpozornět.


RAPSODY & 9th WONDER (USA)
Na každém Hip Hop Kempu jste mohli vidět rapperky, DJky, b-girls, writerky, ale – co si budeme povídat – vždy byly v menšině. To ovšem nic nevypovídalo o skills. V mužském světě hiphopu prorazí opravdu jen ty nejlepší rapperky. Mezi rapperkami je aktuálně nejvíce respektovanou MC šestadvacetiletá Rapsody.

 

hip hop kemp 2014


Řada hiphopových kritiků ji dokonce považuje za nejlepší současnou rapperku. Ostatně na svůj label ji upsal také producent 9th Wonder. A to je na scéně hodně pádný argument. 9th Wonder dorazí na Hip Hop Kemp společně s Rapsody a věříme, že jejich vystoupení bude jedním z těch, na která nezapomenete. Mimochodem, 9th Wonder – ano, to je ten, co produkoval prakticky pro všechny zásadní lidi – od Mary J. Blige přes Kendricka Lamara, Jay-Zho, Eryku Badu, Chrise Browna až po Ludacrise, Mac Millera nebo Destinys Child.


Text: Nikola Poselová
Foto: Oficiální foto pořadatele





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání