Rap a kickbox aneb Lukrecius Chang připravuje netradiční show

lukrecius changPokud žijete ve městě Vejprty a blízkém okolí, nebo plánujete do těchto končin vyrazit v sobotu 16. listopadu, nenechte si ujít volně přístupné zábavné odpoledne v režii karvinského rappera a sportovce Lukrecia Changa. Akce se uskuteční v tamním Kulturním a společenském středisku. Program zpestří také tematicky nazvaná diskuse Život a boj.


Chang se věnuje hip hopové hudbě již 15 let, mezi jeho první songy patřila „Pohádka“, na které se podílel s Tanitou a pak „Teenageři“, skladba, na níž spolupracoval s 2. systémem. lukrecius changMuzika však není jeho jedinou láskou, velmi intenzivně se věnuje také kickboxu. Nyní se rozhodl spojit své dva životní styly během jedné akce.

Ve Vejprtech se 16. listopadu 2013 uskuteční od 14 hodin zábavné odpoledne, které odstartuje rappové vystoupení, během něhož Lukrecius předvede průřez své dosavadní tvorby. Další část programu bude zaměřena na exhibici kickboxu, poté přijde na řadu volná diskuse na téma „Život a boj“. Během ní poskytne sportovec přítomným divákům několik zajímavých informací a rad týkajících se prevence. Vstup na akci je zdarma. Více informací o karvinském rapperovi a sportovci najdete na jeho oficiálních stránkách www.lukreciuschang.cz.

 


Text: Kris
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání