Skyscraper label připravuje akci Rap proti tvrdým drogám

SkycraperProducent DiGaZ a rappeři Danny, Lukrecius Chang, Mikec, Pavel Baar, RUman, McEisi a Aremy o sobě opět dávají vědět! Členové Skyscraper labelu vystoupí 21. dubna v karvinském Clubu Baron, kde se ve spolupráci s tamním K-Centrem uskuteční akce s názvem Rap proti tvrdým drogám. Co vás na téhle párty čeká?


SkycraperDle slov zástupců Skyscraper labelu se můžete těšit na super hip hopovou show s kvalitním zvukem a pódiem, na kterém v průběhu večera vystoupí všichni členové této party – Danny, Lukrecius Chang, Mikec, Pavel Baar, RUman, McEisi a Aremy. Speciálním hostem večera bude polský rapper Otopo.  

Společný koncert se uskuteční v sobotu 21. 4. od 20 hodin v Baron Clubu. Ti, kteří dorazí, budou navíc se Skyscraper labelem spojeni už navždy – na akci se bude natáčet klip ke skladbě „Táhne nás to nahoru“ a kdo ví, zda oko kamery nezamíří právě na vás.

Kromě písní jednotlivých interpretů se můžete těšit na společné tracky labelu, kromě zmiňovaného songu, ke kterému se bude točit videoklip, zazní určitě i „Hip hop nás neživí“, „Je nám to jedno“ a bonusová skladba „KA 4“. Vstupné činí 40 korun v předprodeji a 70 Kč na místě.


 



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Skyscraper Label





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

 

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání