Lukrecius Chang plní slib, vydává nové album

lukrecius chang jedinecný volume 2.Úspěšný ostravský rapper a kick-boxer Lukrecius Chang je na hudební scéně známý již od roku 1998, kdy začal veřejně projevovat náklonnost ke svým dvěma životním láskám – rapu a  kick-boxu. V obou zmíněných oblastech dosáhl mnoha úspěchů, v současné době představuje svou novinku – album Jedinečný vol. 2.


Slibný začátek Lukreciovi kariéry se pozastavil v roce 2012, kdy se do jeho života vstoupily dvě zásadní události – seznámil se s životní partnerkou a vzápětí se narodila jeho dcerka. A protože si Chang vedle své skromnosti a píle zakládá také na spolehlivosti a oddanosti, dobrovolně na čas odstavil své koníčky a zodpovědně začal pracovat jako asistent prevence kriminality u Městské policie Karviná. K tomuto zaměstnání se časem přidala ještě pozice romského mentora na základních a středních školách, díky níž začal rovněž pozitivně působit na mládež ze sociálně vyloučených lokalit, s cílem minimalizovat nežádoucí vlivy současné doby.

Nyní však o sobě znovu dává vědět, a to nejen jako sportovec, ale především jako rapper. Jeho věrné příznivce potěší, že v listopadu 2014 konečně vydává dlouho očekávané album nazvané Jedinečný vol. 2.

 

lukrecius chang jedinecný volume 2.


Lukrecius svým fanouškům slibuje, že dané album bude v jeho podání vskutku netradiční a jedinečné. Třeba už jen tím, že se s ohledem na současné trendy rozhodl, že ho nebude vydávat na CD nosiči, nýbrž ho bude sdílet pro všechny posluchače prostřednictvím svého kanálu na YouTube.

Každý track na desce má určitý význam, originální instrumentál a nese pravdivý příběh. Odráží vše, co Lukrecius Chang na vlastní kůži prožil a zaznamenal ve svém okolí. V poslední době měl příležitost procestovat řadu měst v naší zemi a nasbírat tím mnoho nových poznatků a zkušeností. Velkou inspirací se mu stala také jeho práce romského mentora a asistenta prevence kriminalita, díky nimž si neustále srovnává priority a životní cíle.

Na albu Jedinečný vol. 2 najdete tyto songy: Osud ve tvých rukou, Zní to drtivě, Love feat Erika Fečová, Strach feat Riko. Malá cikánka feat Tuli, Špekulant feat Otopo (PL), Svět bez hranic, Křivák feat Pavel Baar, Demostrace feat RUman, Danny a Sám proti všem. Do konce roku se navíc můžete těšit na bonusový track k albu, který bude v nejryzejší formě odrážet Changův jedinečný postoj k životu.

Živě představí Chang své album na koncertě, který se uskuteční 15. listopadu 2014 v šumperském Music Machine Clubu. Začátek bude od 20:30, vstupné je za symbolických 50 korun.

 

lukrecius chang jedinecný volume 2.



Text: Otiz
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání