Hledáte své místo ve společnosti? Lukrecius Chang vám ukáže cestu!

lukrecius changKarvinský rapper a kick-boxer, Lukrecius Chang, působící rovněž jako romský mentor předvede ve vítkovické knihovně své umění dětem z problémových oblastí. Promluví o stinných stránkách života na ulici a také o tom, jak se jim mohou lidé vyhýbat. Akce se uskuteční ve středu 25. června od 14 hodin.




lukrecius changUmělec, který je v Karviné a okolí velmi dobře známý, bude netradičně vystupovat v knihovně města Ostravy. Jeho pozornými posluchači se stanou děti z vyloučených lokalit, ale zvána je samozřejmě také široká veřejnost.

Na programu bude ukázka kick-boxu zahrnující vysoké kopy a rychlé údery. Poté se mohou návštěvníci těšit na hudební vložku v podobě českého hip hopu, Lukrecius představí několik songů ze své vlastní tvorby. Celá akce vyvrcholí volnou diskusí na téma „Život na ulici“.

Lukrecius Chang se z titulu pozice Asistenta prevence kriminality pokusí dětem poradit, jak najít své místo v životě a jak se vyhnout problémovým situacím, které bývají s životem ve vyloučených lokalitách spjaty. Každý, koho akce zaujme, je srdečně zván. Připravte si otázky do diskuze, dobrou náladu a dorazte si popovídat s jedinečnou osobností, kterou Lukrecius Chang bezesporu je. Více podrobností o akci najdete na www.lukreciuschang.cz

 



Text: Mia
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání