Portless na koncertě ukážou, že je o co stát

portlessČtyřčlenná kapela s anglickým repertoárem, která zvukem nápadně připomíná Support Lesbiens. To jsou Portless. Podobnost těchto dvou skupin není náhodná. Tři muzikanti se po rozpadu Supportů spojili s René Ryparem a rozhodli, že je živé hraní a energie publika stále baví a dali se do práce.  Nyní 24. dubna odpálí svůj první samostatný koncert v pražském Lucerna Music Baru.


Necelý půlrok po vzniku kapely Portless už si hudebníci troufají na samostatné koncerty na české klubové scéně. Vystoupí s několika vlastními písněmi a zbytek repertoáru doplní skladby Support Lesbiens. Tři ze čtyř členů nově vzniklé skupiny jsou totiž původními členy Supportů.

Frontman a zakladatel Kryštof Michal vzal své kamarády a spojil se s kytaristou René Ryparem. Kvalitu jejich počínání si budete moci poslechnout a zhodnotit 24. dubna v Lucerna Music Baru. Od osmi večer zahrají své nové skladby včetně již známého singlu „New Ride.“

portless


Vstupenky jsou v předprodeji a můžete si je pořídit přímo v Lucerna Music Baru za 160 korun nebo v sítích Ticketstream, Eventim, Ticketpro a Ticketportal. Pokud nevíte, zda budete mít volno, lístky seženete i na místě těsně před koncertem za 200 korun.

Pražské vystoupení ale není jediná příležitost, kde si budete moci Portless naživo poslechnout. Během léta si zahrají například na Sázavafestu ve Světlé nad Sázavou.


Text: Sylvie Zapletalová
Foto: Oficiální stránky interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání