Palác Akropolis ožije vystoupením The Prostitutes

the prostitutesDomácí The Prostitutes, nominovaní na prestižní ceny hudební kritiky Apollo, představují své nové jarní turné, jedno z největších v její dosavadní historii. Na tři koncerty navíc pozvou ve spolupráci se Sanctuary.cz jako speciální hosty švýcarské temné rockery The Beauty Of Gemina.


Darkwave formace The Beauty of Gemina je v domácím Švýcarsku poměrně velkou hvězdou. Jejich koncerty plní sály pro tisíce návštěvníků a o vydání desek trojice se stará místní pobočka Universal Music. Michael Sele je charismatický zpěvák a skladatel, který temnými, přesto podobně přímočarými skladbami, které známě právě od The Prostitutes, naplnil už čtyři řadová alba.

the prostitutes


„The Beauty of Gemina nás potěšili už loni na Castle Party. A ani koncert na WGT nebyl výjimkou. Kapela se prezentovala plným, hřmotným zvukem a sehranou sestavou, zajímavými klávesovými/varhanními rejstříky a místy až tanečními skladbami. Podobně to zřejmě vidělo i předtím trochu unylé publikum, které během několika minut stálo na nohou a houpalo se do rytmu. Tedy opět velmi příjemné překvapení – to už asi nebude náhoda,“ informoval z loňského ročníku festivalu Wave Gotik Treffen portál Sanctuary.cz, spolupořadatel pražského koncertu The Prostitutes právě spolu s The Beauty Of Gemina. Ti v současné době vydávají akustické album „The Myrrh Sessions“, v České republice i na Slovensku se ale představí v tradiční, elektrifikované podobě.



 



Zdroj: Palác Akropolis
Foto: Palác Akropolis





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání