Tyler Ward vystoupil poprvé v Praze a za rok dorazí znovu!

Tyler WardPodzimní turné denverského zpěváka Tylera Warda dorazilo do Čech. V pražském Roxy klubu se 30. října rozjela americká show. Na parketu vystoupili jako předskokani Alex G a Eppic, kteří však několikrát zpívali společně i s hvězdou večera. Všichni společně tvořili opravdu výjimečnou skupinu.


Přestože se nesešly právě stovky fanoušků, atmosféře to vůbec neuškodilo, ba naopak. Přátelské chování všech účinkujících přeneslo dobrou náladu i na publikum, a tak mohl začít krásný večer. Nejprve pódium doslova rozhoupal rapper Eppic se svými chytlavými songy a rychle všechny přesvědčil o své pohodové povaze. Nejen, že komunikoval s každým v klubu, ale také se nezdráhal mezi ně přijít. Fanoušci kolem Eppica rychle utvořili kroužek a začali se pohybovat v rychlých rytmech.

Poté přenechal místo krásné Alex G., která naopak zklidnila, až téměř dojala přítomné. Svým nádherným, zvučným hlasem zaplnila celý sál a uvolněným chováním rychle rozezpívala obecenstvo. V Roxy se sešli opravdoví fanoušci, kteří se nenechali zaskočit jediným songem a všechny znali nazpaměť.

Tyler WardSamozřejmě stejnou senzaci rozpoutal Tyler Ward. Jeho obdivovatelé dokázali zazpívat každý úsek písně, a tak se zpěvák občas odmlčel a nechal diváky konat svou práci. Při songu „What Makes You Beautiful“ přenechal opravdu celou dřinu věrnému fanclubu. Se svou kapelou, která se skládala z bubeníka a dvou dalších kytar, předvedli nejen výborné coververze, ale také vlastní songy. Zazněly hitovky z Wardova prvního CD „Hello.Love.Heartbreat“, které chytly za srdce každého.

Další písně v nejrůznější kombinaci Tylera, Alex a Eppica obecenstvo jedině přivítalo. Společně totiž mladí talenti utvořili dokonalou souhru všech nynějších populárních stylů hudby. Na závěr nechybělo souhrnné foto, které vyfotil sám Tyler Ward z půjčeného Iphonu jednoho z fanoušků. Slíbil Praze účast na dalším turné a rozloučil se přídavkem, který odehrál zcela sám, jen za doprovodu své kytary.

Pro obdivovatele Tylera Warda, Alex G a Eppica to musel být doopravdy nezapomenutelný večer. Ostatní přítomné si zaručeně rychle získali.

 



Text: Kristýna Kubišová
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání