Far East Movement předvedou své nové album Dirty Bass

Far East MovementFar East Movement přijedou do Prahy představit své nové nedávno vydané album Dirty Bass. Těšit se na ně můžete 17. července v pražském klubu Roxy.


Far East Movement vznikli v roce 2003 v Los Angeles. Název kapely je odvozen od jedné z jejich skladeb. Kapela směle vytváří jedinečný žánrový crossover mezi hip hopem, popíkem, elektrem a taneční hudbou a nebojí se zabrouzdat i v temnějších vodách. Far East Movement má celkem čtyři členy, tři zakládající, mezi něž patří rappeři Kev Nish, Prohgress a Jae Choung, a později k sobě přibrali také DJe Virmana.

Far East MovementV roce 2010 se kapela upsala velkému zahraničnímu vydavatelství Cherry Tree Records, pod kterým mimo jiné hnízdí i LMFAO. Od té doby FEM vydali dvě desky „Free Wired“ a úplně novou „Dirty Bass“ (vydána 18. 5. 2012). Far East Movement nejsou žádní nováčci v popové sféře – často pracují s tak známými uměleckými esy, jako jsou například Jay-Z, Lady Gaga, LMFAO, Natalia Kills, Mohombi, Snoop Dog a mnoho dalších. Jejich nový videoklip „Live my life“ byl produkován Redfooem z LMFAO a objevuje se v něm i samotný Justin Bieber. Jejich další nová píseň „Candy feat. Pitbull“ je skladbou z právě běžícího párty filmu „Projekt X.“ Jeden song FEM „Round Round“ se také objevil v hollywoodském automobilovém trháku „Rychle a Zběsile: Tokijská jízda.“

„Jsme skutečně nadšeni, že pořádáme právě koncert Far East Movement. Když jsme je v v Praze poprvé uvedli coby předskokany LMFAO letos v únoru, všem naprosto učarovali. FEM jsou také známí častou spolutvorbou s velkými jmény; nedávno pracovali například s kubánsko-americkým rapperem Pitbullem, kterého do ČR přivezeme ne náhodou přesně o měsíc dříve. Zkrátka, Far East Movement je kapela, o jejíž koncert se nechcete nechat připravit,“ sdělil nám zástupce promotérské agentury Fource Entertainment, která vystoupení připravuje. Vstupenky jsou dostupné v síti Ticketpro a online na Ticketpro.cz.

 

 

 



Text: Dominika Janigová
Foto: Fource Entertainment





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání