Těšte se, poprvé přijede Bassnectar!

BassnectarPoprvé se před českými fanoušky představí  americký umělec, DJ a producent elektronické hudby a dubstepu - Bassnectar. Vystoupí ve čtvrtek 6. září 2012 v klubu ROXY v Praze. Jeho show v rámci Vava Voom Tour 2012 byste si neměli nechat ujít.


Kdo je Bassnectar? Všestranný umělec se v civilu jmenuje Lorin Ashton, je mu 34 let a je z Kalifornie. Pochází ze San José a mezi svými fandy je oblíben díky živým vystoupením. Ta jsou totiž plná světelných efektů s elektronickými souzvuky jeho hudby.

Umělec funguje už deset let a během své dlouhé kariéry vydal už devět studiových alb (Vava Voom je nejnovější), čtyři EP a mnoho singlů. Často vystupuje se známými kolegy, jako jsou například Lupe Fiasco, Gogol Bordello, DJ Z-trip, Prefuse 73, Ellie Goulding nebo třeba Nelly Furtado. Všechny jeho koncerty z předešlého turné v minulém roce byly beznadějně vyprodané, proto byste neměli otálet se sháněním lístků.

BassnectarBassnectar je také známý svojí neutuchající snahou vylepšit svět a bojovat proti různým formám cenzury. Nadšeně podporuje svobodu slova, svobodný a nekontrolovaný internet, veřejné vzdělávání a často také věnuje určité procento ze zisků svých koncertů charitám.

„Je pro nás obrovským potěšením přivézt do České republiky právě takovou ikonu, jakou bezpochyby Bassnectar ve svém žánru je. Je to neskutečně činorodý člověk, který miluje hudbu a rád aktivně zapojuje fanoušky a všechny v hudebním průmyslu i mimo něj. V Praze bude úplně poprvé, takže to bude pořádná jízda!“ sdělil jeden z promotérů akce.

 

Bassnectar vystoupí v ROXY 6. září od 21 hodin, otevřeno bude ale už o hodinu dříve. Vstupenky jsou v prodeji v sítích Ticketpro a online na Ticketpro.cz. Cena lístku je 395 korun.



 



Text: Aneta Šimonková
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání