Denverská hvězda Tyler Ward omámí své fanynky v Praze

Tyler WardMladý, sympatický písničkář Tyler Ward v rámci svého evropského turné navštíví také Českou republiku. V úterý 30. října vystoupí v pražském klubu Roxy od devíti hodin večer. Poprockový hudebník, známý nejen svými vlastními songy, ale také coververzemi slavných umělců, zřejmě představí své první CD.


Hudební klub Roxy očekává příjezd denverského rodáka, který za sebou zanechává tisíce vřískajících fanoušků. Kulturní servis Puls tak nemohl zůstat pozadu a stal se mediálním partnerem právě této akce! Tyler Ward se proslavil svými povedenými coververzemi songů hvězd, jako jsou Coldplay, Maroon 5, Michael Jackson, Justin Bieber nebo Jason Mraz. Jeho vlastní songy, proslavené především díky YouTube, čítají přes miliony zhlédnutí. Na facebookových stránkách se sešlo více než půl milionu jeho fanoušků a každým dnem přibývají.

Tyler WardTento pohodový hudebník, který rozhodně úsměvem nešetří, se stal jedním z nejžádanějších zpěváků v USA za poslední dobu. Přestože původně studoval na vojenské letecké akademii, k hudbě měl vždy velice blízko a teprve tam si uvědomil, že se jí chce věnovat naplno. Rád své skladby kombinuje s nejrůznějšími styly, a tak nejenže překvapuje, ale často i vylepšuje. Některé jeho coververze jsou považovány za kvalitnější než původní singly.

V současné době světem proletěly coverhity například „Boyfriend" od Justina Biebera, „I Won´t Give Up" od Jasona Mraze nebo „Fix You" od Coldplay.  Wardův originální song „The Rescue" má již od dubna více než tři miliony zhlédnutí na YouTube. Jako spousta jiných dobrých umělců čerpá inspiraci pro své skladby hlavně z reálného života. Svou hvězdnou kariéru odstartoval velice rychle a už teď se netají tím, že by si v budoucnu velice rád zazpíval po boku Taylor Swift nebo Adele.

Vstupenky na tuto akci je možné zakoupit v sítích Ticketpro za 440 Kč. K dostání jsou už od 10. července, a tak si všichni příznivci tohoto sympaťáka musí zajistit lístky včas. Podrobnější informace o zpěvákovi naleznete na jeho oficiálních stránkách www.tylerwardmusic.com

 



 



Text: Kristýna Kubišová
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání