Votvírák – Kompletní lineup a šance pro talenty

Votvírák – Kompletní lineup a šance pro talentyKromě známých a ostřílených jmen, která na festivalu Votvírák nesmí chybět, dávají pořadatelé prostor i mladým talentovaným kapelám. Ke dvěma hlavním pódiím a tradiční Hip Hop stage přibude podium čtvrté s názvem HelpMusic Kiss Delta Stage.


„Jako jediný multižánrový festival tohoto formátu, zaměřený pouze na CZ a SK tvorbu, považujeme za povinnost poskytnout prostor i mladým kapelám a interpretům. Je pravděpodobné, že je jednou budou pod podiem vítat desítky tisíc diváků, a proto bychom jim tuto krkolomnou cestu za štěstím chtěli usnadnit,“ uvedl pořadatel festivalu.

Ve spolupráci s mediálními partnery rádiem Kiss a magazínem HelpMusic vzniká na Votvíráku stage, která může odstartovat kariéru mladým talentovaným kapelám a interpretům. Regulerně velké a technicky zajištěné podium umožní představit se potencionálním fanouškům v tom nejlepším světle. Nové a zajímavé talenty vybíral ředitel rádia Kiss Delta Stage Jiří Štěpánek a šéfredaktorka magazínu HelpMusic Martina Jablanovská.

Nejpozději 14. 6. 2015 bude spousta  návštěvníků festivalu Votvírák vědět, že kapely Terrapie, The Switch, Monna, Last Station, Bags, Cookies, Osa Killers, Hand Grenade, Silent Session, Piranha, Enola Gay, Twilight Kid, Inaction, Herdek Filek a Hlahol stojí za poslech. Někteří z nich jsou možná nástupci Tublatanky, Paramore, Chinasek,  Arakainů nebo Tomáše Kluse. Dejte jim šanci, my jsme jim jí dali.

 

A jaký je kompletní hudební program letošního ročníku?

votvirak




Text: Rula
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání