Votvírák 2015: Stanové městečko jinak

votvírákŘada  návštěvníků festivalu Votvírák atakovala produkci festivalu i veřejná fóra s dotazem na vylepšení pobytu ve festivalovém areálu. Pro letošní rok se organizátoři rozhodli jít těmto přáním vstříc a připravili pro zájemce z řad návštěvníků festivalu Votvírák 2015 ve spolupráci se společností Logistik Real  speciální stanové městečko, které jistě uspokojí ty, kteří si chtějí zakoupit standartní vstupenku, ale požadují vyšší úroveň pobytu ve stanovém městě.


Za menší poplatek získáte ve stanovém městečku společnosti  Logistik Real služby velmi podobné službám poskytovaným pro VIP návštěvníky ve VIP stanovém městě. Budete mít zajištěno pohodlné místo pro stan v blízkosti areálu v oploceném stanovém městečku s omezenou kapacitou a solidním sociálním zázemím. Pracovníci úklidové služby budou zajišťovat ve spolupráci s návštěvníky pořádek v městečku formou průběžného úklidu.

Stanování ve stanovém městečku společnosti tedy  Logistik Real  zahrnuje:

- možnost ubytování ve vlastním stanu ve stanovém městečku společnosti Logistik Real
- kapacita stanového městečka je omezená, pro návštěvníky to znamená větší pohodlí
- stanové městečko je oplocením oddělené od veřejného stanového města
- oddělené sociální a hygienické prostory s vybavením ve standartu VIP stanového města
- návštěvníci dostanou při vstupu pytlíky na své odpadky
- ve stanovém městě je průběžně prováděn úklid najatou úklidovou službou,

Cena stanového městečka pro jednu osobu v předprodeji nyní začíná na 120,-  Kč, spolu se vstupenkou (tzv. Kombi vstup  - tedy standartní vstupenka plus stanové městečko společnosti Logistik Real) ji pak do 31. 3. pořídíte za 355 Kč (plus poplatek prodejce).

Upozornění – vstupenka do stanového města společnosti Logistik Real je platná pouze se současným předložením platné festivalové vstupenky, jejich výměna za unikátní pásky proběhne rovněž v prostoru před hlavním vstupem do festivalového areálu.

 



Text: Mia
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání