New Yorker již potřetí pořádá Fresh Island Festival v Chorvatsku

new yorker hip hopový festivalNejvětší evropský hiphopový plážový festival proběhne opět ve spolupráci se společností New Yorker, a to 23. - 25. července na ostrově Pag v Chorvatsku. New Yorker Fresh Island Festival na chorvatském pobřeží Jaderského moře začínal skromně, jako skvělou akci ho znali spíše jen zasvěcení, ale jeho proslulost jako jednoho z nejznámějších hiphopových plážových festivalů se jistě bude šířit přinejmenším počínaje tímto létem.


Tancujte do horkého rytmu pod chorvatským sluncem, než si skočíte do moře, abyste se zchladili! Toto je koncept, ze kterého vychází New Yorker Fresh Island Festival, jediný svého druhu v Evropě.

Společnost New Yorker a organizátoři festivalu očekávají více než 20 000 mezinárodních návštěvníků, kteří do Chorvatska přijedou za jedinečnou plejádou účinkujících z „nové i staré školy“ hiphopové scény v nabídce této přední turistické destinace.

Během třídenního festivalu vystoupí například Rick Ross, Pusha T., Method Man & Redman a DMX. Rick Ross vzbudil rozruch svým posledním albem ve spolupráci s Jay-Z, zatímco Pusha T. je chráněncem Pharrella Williamse. Preferujete-li starou školu, pak dorazí také ikony rapu – Method Man & Redman. Method Man je členem legendární hudební skupiny Wu-Tang Clan a během své kariéry již spolupracoval snad se všemi hvězdami rapu. V neposlední řadě tuto plejádu slavných doplňuje také DMX. Jeho hity jako „Party Up“ a „What’s My Name“ určitě rozpohybují celou pláž Zrće! Návštěvníky večírků přivede k frenetickému šílenství zejména Papaya club, který se nachází na 23. místě ve stovce nejlepších klubů na světě podle časopisu DJ MAG. Mezinárodní módní dům New Yorker se bude prezentovat různými způsoby ve své roli hlavního sponzora.

 

new yorker hip hopový festival


Prodejní stánek pro festivalové nadšence se zájmem o módu bude zřízen přímo na pláži. Bude nabízet nejnovější plážové oblečení i exkluzivní části kolekce, které budou k prodeji pouze tam. K dispozici bude rovněž úprava tank topů podle přání zákazníka, kdy graffiti umělec Scotty 76 navrhne originální trička bez rukávů pro všechny zákazníky prodejního stánku! Obchod bude otevřen každý den konání festivalu, takže i náhodní návštěvníci, kteří na festival neplánovaně dorazí, si mohou zakoupit módní oděv v městském stylu pro večerní taneční zábavu.

Na ostrově Pag bude rovněž taneční tábor, kde se umělci jako Les Twins, kteří již sdíleli jedno pódium i s Beyoncé, podělí o nejnovější pohyby streetového stylu.

„Do pořádání této akce se zapojíme již potřetí. Jako společnost zabývající se módou a životním stylem a s jedinečným chápáním hudebních trendů jsme nadšeni, že jsme tento vývoj zachytili ještě před tím, než se z městského stylu stal globálně medializovaný a propagovaný jev. Právě díky tomu se naší spolupráci tolik dařilo a zároveň jsme díky tomu opět potvrdili, že udáváme trendy,“ uvedl Gerhard Dempewolf, ředitel řízení globální značky společnosti New Yorker.

new yorker hip hopový festival


Další informace o festivalu New Yorker Fresh Island Festival lze najít na stránkách www.newyorker.de a www.fresh-island.org. Spolupracujeme rovněž s cestovní kanceláří Crystal Tours, která na svých webových stránkách (www.crystal-tours.de) nabízí speciální cestovní balíčky spojené s návštěvou festivalu.

Ještě stále máte možnost vyhrát jednu z kýžených volných vstupenek na adrese www.facebook.com/newyorker – vyplatí se být fanouškem. New Yorker je synonymem městské módy a nejnovějších trendů v oblasti stylu. Společnost má více než 1000 obchodů ve 40 zemích. Její řada produktů zahrnuje vlastní značky FSBN, FB SISTER (sportovní a streetové oblečení), AMISU (vytříbená móda pro ženy), značku SMOG s ležérním oblečením pro muže, CENSORED (spodní prádlo a plavky) a ACCESSORIES s doplňky pro trendy cílovou skupinu a pro mladě smýšlející lidi všech věkových kategorií.


Text: Tereza Mašková
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání