Muzikál Děti Ráje končí – herci zahájí poslední sezonu

děti rájeV nejlepším by se mělo přestat, tohoto hesla se drží i tvůrci úspěšného muzikálu Děti Ráje. Vyprodané pražské divadlo, ani úspěšné slovenské turné konečné rozhodnutí nezměnilo. Děti Ráje zahájí další sezonu 2. listopadu. Poslední představení se na jevišti Goja Music Hall odehraje v březnu 2014.

 

V září odstartovala nová divadelní sezona, kterou řádně přivítali také protagonisté muzikálu Děti Ráje. Společně vyrazili do pražského klubu Konec Konců, kde se uskutečnil bujarý večírek. Co se oslavovalo? Rozloučení s létem, šťastné shledání s kolegy, úspěchy a radosti, i když někteří možná zapíjeli i žal. Důvodem pro uspořádání této párty bylo nejen zahájení další sezóny, ale zároveň i předzvěst loučení, neboť se jedná o definitivně poslední příležitost, kdy mohou diváci představení navštívit.

Otcem tohoto díla je, dnes už renomovaný a veleúspěšný, autor Sagvan Tofi. Umělec, jak už bývá jeho dobrým zvykem, vévodil i celému večeru: „Prostě jsme skvěle zapařili a oslavili začátek další a bohužel již poslední sezóny. Tenhle muzikál změnil osudy spousty lidí, a tak jsme skoro jako rodina – v dobrým i zlým. Nevím, jestli jsme popíjeli a oslavovali svatbu Franty Pytlouna nebo to, že se Míša Nosková rozvádí.“

děti ráje


Sagvanovi pak úspěšně sekundoval další lamač dívčích srdcí Bořek Slezáček. K této dvojici se velice měla i již zmiňovaná Míša Nosková, která označila večírek za „zábavný a velice rozjařený mejdan“. Příjemný večer si užili i ostatní herci a tanečníci muzikálu včele s mladou herečkou Míšou Sejnovou, která v Dětech Ráje hraje jednu z hlavních rolí a v současné době exceluje v seriálu Gympl. Děti Ráje jsou již téměř pět let stále vyprodané a dají se tak bez nadsázky označit za nejúspěšnější původní český muzikál v historii. Už 8. listopadu se uskuteční v pořadí 400 výroční repríza. Kulturní servis Puls u toho nebude chybět.



Text: Krih
Foto: Děti Ráje





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Komentáře  

 
#1 Lucie Hrnčířová 2013-10-15 22:14
Nemělo by být u Míši Sejnové spíše napsáno, že exceluje v serialu Doktoři z počátků? Jelikož v Gymplu už delší dobu není ;)
 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání