Muzikál Děti Ráje zahájil novou, ale bohužel zároveň poslední sezonu

děti rájeV sobotu 2. listopadu se na jevišti pražského divadla Goja Music Hall opět rozezněly písně z oblíbeného českého hit muzikálu. Diváci a fanoušci se radují a snaží se využít poslední příležitosti, kdy mohou Děti Ráje vidět živě, neboť organizátoři vyhlásili definitivně poslední sezonu. Aktuálně se zpěváci připravují na výroční čtyřsté představení, které se uskuteční v pátek 8. listopadu a je beznadějně vyprodané.


Nejúspěšnější český muzikál posledních let zahájil svou další sezonu 2. listopadu, na pražském Výstavišti se usídlí až do března 2014. Fanoušci se mohou kromě klasických představení těšit i na speciály v podobě výročního čtyřstého, Silvestrovského a dvou rozlučkových. Vstupenky z předprodejních sítí kvapem mizí, pokud Děti Ráje toužíte vidět, s nákupem příliš neotálejte.

Vystoupení do současné doby navštívilo přes 320 tisíc diváků. Známé písně, ovace ve stoje a výborná atmosféra jsou pro Děti Ráje naprosto charakteristické. A na které zpěváky a zpěvačky se můžete těšit? V roli mladé Evy se představí Michaela Sejnová a Petra Doležalová, její lásku mladého Michala ztvární Tomáš Löbl a František Pytloun. Na známé tváře se můžete podívat i v dalších rolích – nebude chybět Sagvan Tofi, Martin Zounar, Lukáš Vaculík, Braňo Polák, Míša Nosková, Šárka Marková, Bořek Slezáček, Genny Ciatti, Michael Foret, Petr Poláček nebo například Filip Antonio.

 





Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Děti Ráje





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání