Milujete víno? Vydejte se na Wine Tour 2013

kulturí servis Společnost Global Wines, největší dovozce a distributor vín, zve znalce i širokou veřejnost na putovní festival Wine Tour 2013. Rozsáhlou nabídku vín od nejvýznamnějších vinařství z Itálie, Francie, Portugalska, Itálie, jižní Ameriky a dalších zemí, budete moci ochutnávat postupně od 28. května do 6. června v Ostravě, Brně, Hradci Králové, Karlových Varech, Děčíně a Praze.


Během Wine Tour 2013 budou prezentována nová vína z katalogu i osvědčené značky zahraničních vín a destilátů za účasti sommeliérů a odborníků společnosti Global Wines. Návštěvníci festivalu budou moci ochutnat vždy okolo 80 různých vín, v Praze dokonce 150.

Pro registrované účastníky, zákazníky společnosti Global Wines a pro ty, kteří provedli alespoň jednu objednávku na e-shopu www.global-wines.cz,  je vstup zdarma. Ostatní si mohou zakoupit za 300 Kč vstupenku na místě. Její součástí je sleva na nákup a ochutnávka značkových vín z celého světa.

 

kulturni servis


„Festival Wine Tour 2013 je skvělou platformou pro nákup nejkvalitnějších vín, rychlé se seznámení s důležitými novinkami v oboru vinařství a konzultaci dotazů s odborníky. Návštěvníci se mohou těšit na vína například z těchto vinařství: italské Antinori, francouzské Lanson a Pol Roger nebo portugalské Real Companhia Velha. Zajímavé informace a zkušenosti si mohou lidé vyměňovat také se zkušenýmimi someliéry,“ říká Filip Jantač ze společnosti Global Wines, která festival pořádá. 

Místa a časy konání Wine Tour 2013

  • 4. 6. Grand Hotel Pupp, Mírové náměstí 2, Karlovy Vary, 13:00 - 18:00 hodin
  • 5. 6. Restaurace Gaston, Maroldova 2, Děčín, 14:00 - 20:00 hodin
  • 6. 6. Clarion Congress Hotel Prague****, Freyova 33, Praha-Vysočany, 14:00 - 20:00 hodin



Zdroj: ASPEN.PR
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání