Are We BASTARDS?! s James Colem na obálce

Are We BastardsPříznivci virtuálního street magazínu Are We BASTARDS?! budou určitě jásat, až se dozví, že je venku další číslo. A samozřejmě i osmé vydání dvouměsíčníku je všem čtenářům přístupné zdarma. K dispozici je verze pro náhledy v počítači, iPadu, iPhonu, pro android telefony a tablety. Prozradíme vám, čím překvapí časopis tentokrát.


V aktuálním vydání Are We BASTARDS?! určitě mnozí ocení velký rozhovor s rapperem, zpěvákem a multižánrovým hudebníkem James Colem. Čtenáři se dozví o projektech, které momentálně připravuje i o jeho tvorbě obecně. Jako bonus určitě potěší exkluzivní fotografie vytvořené Dereckem Hardem, a to včetně magazínové obálky.

Are We BastardsHlavní reportáž druhého čísla nese titul Progressive CZ Tattoo. Seznámí vás se třemi velmi progresivními českými tatéry – Musou, Ondrashem a Dankem. O návrat do padesátých let do USA se postará fotograf, hudebník, závodník a tanečník v jedné osobě Matěj Třešňák. V rubrice nazvané MyRide představí své retro motokolo Narcis Faborit.

Sekce o urban sportech Move nabídne interview s jedním z nejlepších českých BMX flatland jezdců Michalem Dufkem. Luciáš F. Svoboda je známý hudební publicista, ale také básník, DJ a samozvaný mluvčí facebookové generace. Více se o něm dozvíte v Stylecheck. Spoustu novinek a zajímavostí najdete i v ostatních rubrikách – Listen, Watch, Read, Observe, Style, Play, Bastards Supermarket a Komixu.

 



Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Are We BASTARDS?!





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání