Poslední číslo magazínu Are We Bastards?! je na světě!

kulturni servisOblíbili jste si virtuální streetový časopis? Pak si zajisté nenecháte ujít dvanácté číslo, které je zároveň posledním vydáním Are We Bastards?! v tomto roce. Dvouměsíčník je, stejně jako jeho předchozí verze, dostupný čtenářům zcela zdarma. A jaké zajímavosti v něm najdete tentokrát?


Tvůrci magazínu ani tentokrát nešetřili nápady a vytvořili pestrou nabídku témat. Ve dvanáctém čísle Are We Bastards?! najdete třeba rozhovor s mladým českým grafikem a ilustrátorem Lukem Tomskim, který má jasný cíl - chce být dokonalým vizuálním umělcem. Ohodnotit jeho tvorbu můžete sami, obálka dvanáctého čísla streetového magazínu a editorial je jeho dílo.

V rubrice MyRide vás čeká pořádně divoká jízda ve Volvu XC90 s předním streetartistou, vizuálním umělcem, grafikem a writerem, který si říká Pasta Oner.

kulturni servisPokud máte rádi urban a extrémního sporty, nevynechejte rubriku Move. Najdete v ní malou ukázku fotografií a profil fotografa Daniela Vojtěcha, který se těmto okruhům věnuje. V současné době patří k uznávané světové špičce umělců v oboru.

Chcete vědět ještě více? Nové číslo Are We Bastards?! nabízí také profil tří amerických rapperů 3 LOCO. Pod tímto názvem se skrývá Andy Milonakis, Dirt Nasty a Riff Raff. V sekci Stylecheck se zas dozvíte více o top českém skateboardistovi Martinu Pekovi.

Poslední letošní vydání virtuálního street magazínu najdete na internetových stránkách www.bstrds.cz od 10. prosince 2012. Pro uživatele iPad, iPhone a pro ty, kteří verzi ve virtuálním flashi neupřednostňují, je k dispozici také PDF podoba.


Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto magazínu





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání