Sedmé číslo Are We BASTARDS je venku

Are We BastardsVe středu 29. 2. vyšlo první letošní vydání virtuálního street magazínu nazvaného Are We BASTARDS?! Nyní s novým webem a upraveným flash/HTML enginem, který je ještě interaktivnější a uživatelsky vstřícnější. Zkuste ho také. Designový časopis zaujme na první pohled.

 

 

Are We BastardsKromě toho má Are We BASTARDS i nový fresh design, upravený obsah a pozměněný redakční tým. O perfektní ilustrace se postaral geniální Luke Tomski. Nové číslo dvouměsíčníku je pro všechny čtenáře dostupné zcela zdarma na webu http://www.bstrds.cz, kde vychází ve virtuálním flash prohlížeči. Zde je také odkaz na jeho PDF verzi, pro vlastníky iPad, iPhone, android telefonů, tabletů nebo pro ty, které virtuální flash podoba časopisu nebaví.
http://www.bstrds.cz/archive/2012/01/pdf/bstrds.pdf

V aktuálním vydání naleznete:

* Exkluzivní interview s Mike Schreiberem, fotografem, který dokumentuje přes dvacet let hip-hop a urban kulturu. Nedávno mu vyšla kniha True Hip-Hop a jako jeden z mála v dnešní době fotí stále na analogový fotoaparát.

* Profil umělce Pasty Onera! Představení jeho první sólo výstavy Peep show, ukázky jeho streetartu, některých novějších graffiti pieců, ale také naprosto nedávného díla, které vytvořil na umělecké stáži v Brazílii.

* Nová rubrika o urban sportech Move, kde je velmi neotřelý report ze streetball utkání King of the Rock ve vězení Alcatraz, které uspořádal Red Bull.

* Rubrika MyRide je připravena s jedním z nejlepších světových BMX jezdců ve vertikální rampě Jenym Valentou. Předvede vám svojí obří káru Dodge RAM.

* Stylecheck Vám představí styl jednoho z nejlepších domácích producentů jménem Freezer, kterému akorát vyšlo debutové producentské album Black box.

A samozřejmě  spoustu dalšího skvělého obsahu v pravidelných rubrikách LISTEN, WATCH, READ, OBSERVE, STYLE, PLAY, BASTARDS SUPERMARKET a KOMIX.

 

 


Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: www.bstrds.cz





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání