Rapperka Kesha zavítá do Prahy

KeshaŠestadvacetiletá zpěvačka, rapperka a skladatelka Kesha se ve čtvrtek 18. července představí v rámci evropského turné v pražském klubu SaSaZu. Mladá dračice se proslavila hitem „Right Round“, který nazpívala s Flo Ridou a od té doby se stala opravdovou hvězdou. Nyní máš jedinečnou možnost vidět jí naživo přímo v Praze.


Narodila se v Los Angeles jako Kesha Rose Sebertová matce Pebe, která je textařka a zpěvačka. Takže svůj dětský sen stát se slavnou zpěvačkou měla možná tak trochu předurčen. Rodina se brzy přestěhovala do Nashvillu a mladou Keshu celá rodina ve zpěvu podporovala. Když se vrátila v sedmnácti do Los Angeles, začala makat na své hudební kariéře naplno.

Ovšem ze začátku to nebylo snadné a Kesha si musela přivydělávat jako servírka a prodavačka v telemarketingu. Zprvu zpívala jen vokály pro své slavnější kolegyně, třeba Britney Spears. Naplno prorazila v roce 2009, kdy si jí všiml zpěvák a producent Flo Rida a natočil s ní singl „Right Round“. Pak už to šlo ráz na ráz. Její debutové album „Animal“ se stalo v USA jedničkou a hit „Tik Tok“ boural rekordy. Z druhé desky „Warrior“ už celý svět zná singly „Die Young“ a „C’Mon“.

 

Kesha


Její texty jsou často o párty a sama Kesha se netají tím, že jí baví lidi šokovat. Ale má i svou jemnější stránku. „Chci dělat hudbu, která bude mít vtip, bude provokovat, mít v sobě drzost. Chci, aby se lidi s mou hudbou cítili při poslechu spříznění,“ říká sama o své tvorbě. Vstupenky na pražský koncert do klubu SaSaZu lze sehnat za 990 korun. VIP vstup vyjde na 2290 Kč.



Text: Pavel Urban
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání