Nové CD Marka Ztraceného V Opilosti je na světě

Marek ZtracenýHalloweenským speciálem v pražském klubu Hard Rock Cafe se stal zpěvák Marek Ztracený. Společně se svou kapelou předvedli 31. října další vynikající show. Pokřtili již třetí CD s názvem V OPILOSTI. Nechyběly ani patronky nové desky - Agáta Hanychová a Hanka Mašlíková.


Už od osmi hodin se klub na Staroměstském náměstí plnil fanoušky a milovníky dobré hudby. Trpělivě vyčkávali na příchod zpěváka a skladatele Marka Ztraceného s kapelou. Středeční večer totiž patřil právě jim. Nedávno vyšlo jejich v řadě již třetí album, a tak nezbývalo než ho pokřtít a pořádně oslavit. Ačkoliv se Marek svěřil, že je k smrti unaven, na koncertu to nebylo vůbec znát. Celá skupina přetékala energií a dobrou náladou. „Tak co říkáte V Opilosti? Dneska si s každým z vás dám klidně panáka!“ Přislíbil Marek a se smíchem pokračoval dál v playlistu.

Marek ZtracenýJako na každém správném křtu nechyběli ani kmotři, tedy spíše kmotřičky. Tuto poctu získaly krásky Hanka Mašlíková a Agáta Hanychová. Ty se na pódiu ukázaly v polovině vystoupení. Společnými silami rozlily šampaňské po CD a přiťukly si s celou kapelou. Zpěvák byl poté nečekaně odvolán k urgentnímu rozhovoru s Óčkem. Po pár minutách se zmatený Marek, který o interview nevěděl, vrátil a mohlo se pokračovat dál.

Druhou část vystoupení zahájil songem „V Opilosti“, hlavní písní nového alba.  Navázal bubeník Lukáš, který mistrovsky zahrál sólo. O něco později ho následoval sám Marek na klávesy. Pro pobavení diváků si skupina vypůjčila píseň „Láska je láska“ a předvedla nové zpracování známého hitu.

Rozezpívali tak i zbytek publika, které se do té doby zdráhalo. „Přátelé, kolik je hodin? Za pět minut deset nám to tady vypnou a rád bych se s vámi stihl rozloučit,“ zakřičel své přání Ztracený do mikrofonu a rozjel tak poslední song večera. Svou první a zároveň jednu z největších hudebních pecek roku 2008 si zazpívali naprosto všichni přítomní. Píseň „Ztrácíš“ přenechal Marek z velké části divákům, kteří ji bravurně odzpívali a nepotřebovali ani mikrofon. Fanoušci kapely mohli být rozhodně s večerem spokojeni. Nová deska prostě stojí za poslechnutí!

 





Text: Kristýna Kubišová
Foto: Oficiální foto interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání