Marek Ztracený pokřtil nové album V opilosti

Marek ZtracenýZpěvák a skladatel Marek Ztracený vydal svou třetí desku V OPILOSTI, kterou ve středu pokřtil v pražském Bontonlandu. Kmotrou se stala moderátorka Gábina Partyšová. Na albu je jedenáct původních autorských písní včetně duetu s Martou Jandovou KÁVA A SEX.


Sedmadvacetiletý Ztracený, vlastním jménem Miroslav Slodičák, zažil v posledních dvou letech řadu změn. Vyměnil vydavatelskou firmu a manažera, podepsal novou smlouvu s BrainZone a s novým týmem připravil po albech "Ztrácíš" a "Pohledy do duše" novinku pojmenovanou "V opilosti". Stejnojmenný singl už je v éteru a v současnosti se pracuje na videoklipu k této skladbě.

Marek Ztracený"Myslím, že každý říká, že je jeho nová deska jiná a lepší, ale ta naše je udělaná jen s kapelou. Píseň "V opilosti" a tedy i název desky vznikl už docela dávno, ale vlastně ani nevím, proč jsem jí psal, ale tipuju, že jsem byl opilej," usmíval se na křtu Ztracený a dodal: "Na desce je jediný host, Marta Jandová ve skladbě "Káva a sex", pak už jsme tam jen my s klukama."

Právě oba zmíněné singly Ztracený s kapelou na křtu zahráli a na závěr přidali známý starší hit "Ztrácíš". Tuto píseň zpěvák věnoval Gábině Partyšové, která předtím nové CD pokřtila. "Strašně obdivuji zpěváky, kteří umí i hrát. A tahle deska bude mít určitě úspěch. Přeju jí, ať se dobře prodává, a hlavně klukům, ať z ní mají radost," uvedla Partyšová. K novému albu pojede Marek s kapelou také turné, ale až na jaře. Ještě letos bude speciálním hostem slovenské zpěvačky Kristíny.

 



Text: Pavel Urban
Foto: Pavel Urban





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání