Porter Robinson to umí pořádně roztočit

porter robinsonPotvrdit to mohou všichni jeho příznivci, kteří dorazili v pátek 1. června do pražského Yes! Clubu, aby viděli stoupající hvězdu elektronické hudbu živě. Porterovi je teprve devatenáct let, ale s každou další nahrávkou dokazuje, že jako DJ a producent se ve světě neztratí. Ikona současné taneční scény probudila v každém z návštěvníků horkou krev. Tančilo se jako o život.


porter robinsonVečerní program odstartoval Wwera s úderem desáté hodiny. Na pódiu se pak střídali ještě Kluba a Acustic Terrorist. Kolem jedné ráno byli všichni správně naladění na taneční párty, a tak za mixážní pult nastoupila hlavní hvězda večera – Porter Robinson. Nutno dodat, že celkem krasavec, což potvrdily i fanynky v prvních řadách, které se na něj zářivě usmívaly.

Porter zanechal studia, aby se mohl věnovat svému koníčku, který ho s velkou pravděpodobností i dost dobře živí. A jak předvedl v Yes! Clubu, byla to správná volba. Rozjela se divoká párty, během níž se tančilo bez ustání. Robinson nenechal návštěvníky ani na chvíli oddechnout. A z rozzářených tváří bylo patrné, že se to všem náramně líbí. Stejně na tom byl i mladý DJ, na kterém bylo znát, že si vystoupení užívá plnými doušky.

Po jeho show se o další hudební zábavu postarali Kid Reverse vs Duch a Sebish vs Vulcanik. Taneční párty zakončil v časných ranních hodinách Babylon Rocker.

 






Text: Mia
Foto: Dominika Janigová, Fource Entertainment





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání