Rozjeďte to s DJem Robinsonem!

Porter RobinsonStále populárnější DJ a producent Porter Robinson se chystá na světové turné, se kterým nemine ani Prahu. Jestli chcete vědět, a hlavně slyšet, co se v mladíčkovi skrývá, shánějte vstupenky na 1. června do YES! Clubu v Praze.


Je mu teprve 19 let, ale už si podmaňuje hudební svět. Kalifornský rodák je DJ a producentem elektronické hudby, jehož mixáže vás dostanou do kolen. Robinson do Prahy přiveze určitě i kousek té atmosféry, kterou během tour nachytá třeba v Miami, Mexiku, na Kostarice, v Austrálii nebo Velké Británii. Jeho českou zastávkou bude YES! Club v Paláci Deminka v Praze 2.

Porter RobinsonKdo je DJ Robinson
Úspěšný Američan má za sebou debutové EP s názvem Spitfire. Za ním se jen zaprášilo a Robinson se dostal mezi špičku hudební scény. Umí mixovat napříč žánry, které proměňuje v neopakovatelný zvuk, podle kterého jeho tvorbu poznáte. Robinson nabízí své nové rozšířené EP Spitfire s jedenácti skladbami, kde najdete elektro-house, dubstep, moombahton nebo trance. A nějaká jména, která Robinson upravil? Knife Party, Downlink, SkisM, Kill the Noise, Mikkas či dokonce Lady Gaga. Robinson má na svém kontě i spolupráci s takovými osobnostmi, jako je Tiesto, Deadmau5, Afrojack, Moby, A-Trak nebo Dada Life.

Vstupenky na jeho vystoupení můžete získat na portálu Ticketpro.cz a přímo na místě YES! Clubu v ulici Škrétova 1 v Praze 2.

 

 

 



Text: Aneta Šimonková
Foto: Fource Entertainment






SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání