TEAM FINAL TOUR 2012 – rozlučka ve velkém stylu

Pavol Habera a TeamSkupina Team zřejmě očekávala, že její odchod z pop-rokové scény mezi jejich fanoušky způsobí paniku a mnoho slz. Proto se členové kapely rozhodli, že dostojí českému úsloví, že v nejlepším se má přestat. Čeká nás tedy show skutečně ve velkém stylu!


Nestárnoucí Team vznikl v roce 1980 a za téměř 30 let své kariéry vydal mnoho alb. Na těchto nosičích nalezneme písně, které se prakticky přes noc staly hity. Mnoho z těchto skladeb zazní na již zmiňované koncertní šňůře, příkladem můžeme uvést písně „Reklama na ticho" či „Mám na teba chuť".

Pavol Habera a TeamNa konci tisíciletí byla skupina Team velmi populární u nás i za hranicemi. Koncertovala ve Velké Británii, Nizozemsku anebo v Německu. Popularita se dá především dokládat na trojnásobném vítězství v anketě Zlatý slavík.

Team na svém závěrečném turné předvede velkolepé vystoupení. Půjde o největší, nejnákladnější a nejvýpravnější show, kterou kdy předvedli. Sérii koncertů kapela zahájí 14. května v Českých Budějovicích, dále se na skupinu můžete těšit v Plzni, Karlových Varech, Olomouci, Zlíně, Pardubicích, Jihlavě, Brně a závěrem i v Ostravě.

Vstupenky na tuto úchvatnou show lze zakoupit u společnosti TICKETPORTAL, která je distributorem akce. Lístky na koncert v Českých Budějovicích a v Karlových Varech seženete též on-line. Jistě byste s koupí neměli dlouho váhat, popularita skupiny a avizovaný konec nasvědčuje rychlému vyprodání vstupenek. Šťastlivcům, kteří se na některé z vystoupení dostanou, již teď přejeme výjimečný zážitek a nezapomenutelnou zábavu.


Přehled koncertů skupiny Team:

14. května – České Budějovice
16. května – Plzeň
18. května – Karlovy Vary
22. května – Olomouc
23. května – Zlín
25. května – Pardubice
26. května – Jihlava
29. května – Praha
31. května – Brno
2. června – Ostrava

 



 



Text: Kristýna Jirásková
Foto: Oficiální stránky interpreta





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání