Oslavte s Crashem jeho Den D

CrashČtyřiadvacetiletý rapper z Prahy založil se svým kamarádem Fany Facem skupinu Creative Crew, později známou jako Creative Majority. Na kontě mají první společný počin - album CHCE TO ČAS. Crash však v práci nepolevil. V pátek 30. března pokřtí v pražském klubu XT3 svůj první sólový mixtape DEN D. Podpořit ho přijde i řada hostů. Přijďte a poslechněte si něco nového.


Někdo by mohl tvrdit, že Crash není takový tvrďák, jak by se asi od dnešní doby a hip hopové tvorby dalo očekávat. K vyjádření nepotřebuje hordy sprostých slov, nerapuje o milionech, které chce mít na účtu, divokých mejdanech a holkách, které musí dostat. Za své hovoří už jen názvy skladeb na jeho nové sólové desce „Den D", jako například „Vlastní názor“, „Teď nebo nikdy“, „Díky vám se bavím“, „Všechno má svůj důvod“, „Vzpomínky“ nebo „Změna je život“.

CrashNa CD najdete 17 skladeb, intro a outro. Zpestřila ji řada hostů v podobě Hubise, Macra, Nata, Steweho, Grimyho, Zera, Unbeatable 2ojky, Radyho a Kapi. Chybět nemohl ani Fany s Creative Majority. Zpěv, který můžete v písních slyšet, patří Barboře Kortusové.

Svou prvotinu „Den D“ vydává Crash 1. dubna, slavnostního pokřtění se dočká o dva dny dříve v klubu XT3. Na akci vystoupí jeho pravá ruka Fany Face, podpořit přijde také Stewe a Zero, Macro, Unbeatable 2ojky, Dual Story Boyz a Dj´s Anticque a Nobody. Vstup na akci je lidových 50 korun, rozjezd je naplánován na 19 hodin.

Ochutnejte Crashův styl, ukázky jeho tvorby najdete na bandzone profilu. Kulturní servis Puls rappera vyzpovídal, těšte se na zajímavý rozhovor.

 



Text: KRIS
Foto: Crash





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání